dammit dk,
Ostavi rabotu, ama isto kako da ne sam, i takoj ja vekj 4 dn si cepam pa od pocetak na rabotu, ama ako, neka legnev pare na ruku, pa da idemo aqua park u probistip

I sto mi e najtragicno, tamn se naucu da legnuju porano i da spiju kako normalan covek po 7-8 sata, pa mi se poremeti tj rezim kd idu na rabotu..pusti pare..
Drugo sto da ti kazu, sto povise i povise gu zapoznavam, povise mi se sviga devojce

Dali mi ga ima profil na kajganu c'ckano pa mi ugadja, ama do sg da ne gi redu rabote, radiohead fan, bb fan, gamer i red drugi rabote, nekoja zenska verzija na mene definitivno, nek se ugode samo

I da, najubavo e kd si sam na smenu..Dojdes na rabotu pies kafe, pa edes sladoled, pa pies Jameson, pa posle pravis edno koktelce od red bull i johnnyta da te udri i okokori sto vikav stari ljudi, pa se zavratis pa na kafe, pa vodicka gazirana ss led i limon, ehe he, meraci, koj ke ti vodi racun sto edesh i pies kd si sam u kafikj

I takoj mi ti, dnska svi mogukji viskinja, rakie i chuda sam probaja, sigurno nema da dam 150 denara u kafikj da piju jameson, ulava rabota