Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Што се праи кога си пијан ? .. Се ставаш на девојка која покрај другото и е една од подобрите другарки на твојата бивша, а ти не се ни сеќаваш. Па ја уште и мудрувам, имам ја таму познати од кај тебе, ова она, хахаха.

Абе шта ради алкохол од човека. Double win ситуација :D :icon_lol:

ДК, имам еден брачед кој секој ден постира една иста песна на фејсбук и си реков ќе ја слушнам бе. И така се запознав со Пеџа Меденица.Си потпевнувам "доџеш ми у сан..." и брат ми се префатил, па случајно го фатив како си ммка "доџеш ми у сан...", па изгледа и на кафе сум ја спомнал, вечерва некој трет другар си свиркаше на нанананана на... На овој Пеџа изгледа ѓаволот му ги пишува текстовите.
Во истиот ден ја дочитав и Степскиот Волк од Хесе.
Дојди сега најди им го крајот на мисливе.

Камо да се радував на нештата барем колку една третина од она што Дијаманте се радува за концерт од Каролина.

Трезен да влезеш во женско ВеЦе, трезен! Гледам внатре топ средено, даската пуштена. Дигам даската и мочам.... Случајно загледувам во корпата, ѕиркаат црвени паломи. :facepalm: Надвор жени се крекаат ама касно е.... Кога сум пијан не правам толку киксови како вечерва.

Дк
дупла водка
и шабанска музика
фрлив 600 ден на рулетче (да ги изгубев ќе сепојадев жива, го скинав орфанот)
се осеќам ко некој dude...
Али кејфот си го напраив, сега да си ја допрам тортата и да се џитосам в кревет, сабајле треба црква да одам и да си ги признам грешките.....
Не оди ова веќе вака....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom