Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И така Дрга си седам веќе 5 саати ко ништо со пешкиров на глава. Оти бре нема некое машинче автоматски што ја суши косата, ама да е побрзо од фен? Само да намириса мокра коса, фап-фап и одма да ја суши. :noze: Не дека ти е гајле, ама баш ми е до oсадно. А баш и не ми се шуси коша. :X3: Па и кога ми се шушело, па сега да ми се суси... Башка ко турбанче ми е. :D Ќеее биде, ќееее биде, само полееека. Кроооце. Кај се брзаш? :D Ај Ќао. :D

Драга, те немам видено со денови. Тоа е...кога човек е без пристап до интернет.

Инаку, дојдов да ти кажам дека во рок од 5 дена направив, пробав и доживеав стотици нови работи и ситуации.
Некогаш ко во хорор филм да се наоѓам, некогаш ко во Бардовци да престојувам, некогаш потивко е и од гробишта.
Ама битно се дешава нешто. Океј.

Друго шо сакав да кажам...

Прво: Имам толку замислени работи шо треба да ги направам а, неможам да се организирам!

Второ:Сакам да спијам, а се будам во 6 сабајле - без аларм!

Трето: Сакам да поздравам еден твој член :icon_mrgr: Себично, нели?

Четврто: Кроасани ми никнаа во стомак !!!!! :sick:

Кајгано, замисли си одиш онака по пат и ко од нигде никаде ти иди некој огромен дечко, со мускули, шо буфтал в теретана и со змеј истетовиран низ цела рака и ти вика:

-Шо ми се испули така бе?
-Како?
-Така накриво, шо ми се испули?
-Ама не ти се испулив....
-Ама нема ама......сакаш да те скршам овде од мавање, да плукаш крв, да ме сонуваш секој ден, да ми бегаш од сенката, да подмочнуваш во сонот, да те носат на бајачка, да ти баат од уплаф, да не знајш кој крај да го фатиш, домашните да ти плаќаат за лекови, да те лечат од стрес по болници? Ааааааааааааааааа? Сакаш?!
-Ама јас слушам метал...
-Леле извини дечко. Имај убав ден.

И си заминувате двајцата секој на своја страна без никаков проблем.

Прееска еден глуп другар ми пишува да излезам надвор да ми го даде телефонот негов да го дадам на друг другар да го продаде.
Искачам ми го дава телефонот и ми вика чек чек и ова дај му го, и ми ја дава футролата која сакав да му ја украдам година дена уназад. :D:love::cuc:

Какав данак неискуству!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

Ја Драа не ги разбирам ловџие, како поле на народи, не него кој кур се убиваф животни за забаву, лоф, спорт? Сфако животно заслужуе да живи,oсфен суви врат,пршуту,кашкавал...

What a plonkers and dipsticks. Вакво култно лого го користат за да си лечат нивните фрустрации. Нека ги здрви сега чичко Платини 10 години без европски натпревари , и нека играт нонстоп со ОФК Београд и останатата багра срби.

only.jpg

каде се не заспав дур стигнав дома драга кајги....во веце, во хотел на рецепција, на чекин на аеродром, во метро и сеа еве се будам...пак во веце

фала ти @leandra :P ImageUploadedByTapatalk1411119347.988816.jpg

Драа, па ја, слабо те дружиф диз морнинг :icon_mrgr:

Броја ли му ги на Фореста букфе у гњиду дали су му тачно деветнаез? : D

Негоооо за некој дн па да ти било богородица. Па колко ги има бре, овај некоја буда едишн, или зевс
Девојка ми вика дека Елена Ристефска пое за богородицу: "Девојка си,жена или мајка, што си ти?" : D

A она има траку и за Рикита
"Пеј си ти нана нина на најна":ROFLMAO:

Алееееј распојаја сам се како Шумеќу

Драга, полека но сигурно се чистам од сите чуства што сум ги имал. За недела дена ќе бидам како нов спремен за нови бркања на женски :)

Тие што носат подвртени фармерки како да се риба, да и кажам дека таа модна тенденција беше популарна есента во 2011, а не во 2014. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom