Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Natural-Girl ми бодна очи, не видов дали има други постови како нејзините што делат мислење дека е досадно и глупаво да жалиш маче, ама баш би сакала да видам дали би им било интересно да гледаат како нешто за кое се грижеле, го израснале од малечко и го гледале секој ден, го пазеле, го ранеле, ќе лежи и ќе ти умира пред тебе а ти ќе бидеш беспомошен и нема да можеш ништо да направиш освен да чекаш да пушти душа, и со свои раце да го закопаш.
Значи ако ви е досадно и читате постови, читајте, на некој му било мака и дошол да ја сподели тука за да му олесни, да му посвети нешто на своето што многу му значело.
Рики и нас пред некои 2 недели ни почина маченце од мозочен удар, јас не бев дома, за жал дечко ми морал да го гледа сето тоа, искрено криво ми е што не бев, и никогаш нема да си простам, ни заради него, ни заради мачето, а кога последен пат го видов ич не ни помислив дека веќе никогаш нема да ми трчка низ собата.

Некои членови се бранат меѓусебно кога некој ќе ги нападне за граматичка грешка на форумов, меѓутоа само колку да си знаат грешка од брзо пишување е многу поразлична од граматичка грешка, додека првата можеби не се ни забележува оваа вторава и тоа како боде очи.
Сите ние правиме по некоја граматичка грешка во животов, но ако некој ви укажал на грешката немој да ми глумите магаре на мост ќе ве молам.

И да, срамота е. Срамота е што државава наша изобилува со експерти од сите области, а половина од нив не си го познаваат ни мајчиниот јазик.

Не сум јас јазичар, ама стварно ме иритира неписменоста на народот.

И после пак некој ќе рече како владата е крива за се. Епа не е. Почнете прво од себе и научете си го мајчиниот јазик, па потоа научете си го англискиот, па ако имате време пробајте да научите и некој друг јазик. Светот се движи напред, ние уште талкаме во едно место од мрзеливост.

Благодарам.

Драга,

Што им е на луѓево бе? Што им е крив постот на Рики што нивниот живот е можда моментално мизерија? Или што се сметаат премногу скапоцени за да одвојат 5 минути да прочитаат нешто од некој, кој види чудо, се приврзал за животинче, го сакал и се грижел за него?
Имате ли три чисти во таа тиквата? Или не прочитавте уствари низ што поминало тоа мачето, па ајде да се промрчи?
Јас сфаќам дека некои се стварно умрени одвнатре и ги боли за цел жив свет, али да го истурате тоа врз некој на кој сега стварно му е лошо, е просто МИЗЕРНО. Мизерни сте, не вредите ни ко тоа мачето, почовек било од вас.

Да не дојде до збунки, па да не се препознаете, ова иде до постот на Natural и сите што му фрлиле ѕвездичка.

Курви за лајков на изволте.
Среќа го имаме новиот Гладиус на форумов, па да се дешаа нешо.
Него ај да не се расплинуем, кој ќе чита солзи у постови од километар у ДК..

Ц, ц, ц.... значи од ова скопјчанишчава бе. Јакни крадат, прстени крадат, на мртви мачки не плачат. Бар солза, да кажете боли оти стварно боли. Шо е следно бе??!?!!?!?11
МАЧЕТО ВИ ГО ПЛАЧЕМЕ БЕ... МАЧЕТО ДА МУ СЕ МОЧАМ.... ПОВЕЌЕ ОД ВАС ГО ПЛАЧЕМЕ БЕ СЕЉАЧИШТА! ДЕГЕНИ! ВАШИТЕ МАЧИЊА ОД НАША ПАСТРМКА ЖИВЕАТ БЕ МОРОНИ! НА РИКИ МАЧЕТО МУ ГО СНЕМА НА КРАЈ! МНОГУ БЕШЕ МАЛО АМА ПА И МНОГУ МУ ЗНАЧИ!
Да, Томиџери е мачор, АМА И ШАРЕ БЕШЕ МАЧОР БЕ МАМИЦАТА! НЕ СЕ ЗАНЕСУВАЈТЕ!
ОПРАЈТЕ СЕ!
ШУПАЦИ!
ШУПАЦИ !
МАМАТА ЌЕ СИ ЕБЕТЕ! МАМАТА ЌЕ СИ ЕБЕТЕ ОД ТОА КУРЧЕЊЕ БЕЗЧУВСТВИТЕЛНО!
ОПРАЈТЕ СЕ НА ПОГРЕБ СМЕ ДОЈДЕНИ... КОЈ ОД ВЕВЧАНИ... КОЈ ОД ОХРИД...
ДРАГА КАЈГАНА Е ФИКТИВНА РАБОТА - НИШТО НЕ ЗНАЧИ!
ОСТАНЕТЕ СИ ФРАЕРИ!
WE COME IN PEACE

НИКОЈ НИКОМУ ЛОШО НЕ МИСЛИ! АМИН!

Ди Кеј,
Како и секој крај на месец добив поздрав од новчаникот

2n3yvd.jpg

Пс: Сочуство до Рики за Шаре

Јак е почетокот.
“колку треба да си факхед за да читаш километарски постови за маче“.

Колку треба да си факхед за да читаш постови на форум, воопшто?

Али појак кур од овца се витезиве на хардкорштинава - „лејм е приказнава за мачкава, полејм него да си верник“.

Ш,
Се изгуби нешто очајнава девојченце.
А и да ти се пофалам, фатив услов за 4-та, па летово за мене може да започне. Преку тасета веќе од испити, што останало здравје во септември ќе довршам :)

Драга Кајгана,
Зошто некои членови со кои во некои теми имате различно или спротивно мислење веднаш мислат дека ги мразиш и одма се бранат, иако не се нападнати, а подоцна во било која тема ради тоа муабетот ќе го свртат на кавга?:confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom