Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ѓи доживувам најубавите моменти во животот.. Имав бура пред неколку дена но за среќа се се среди. Сето тоа е минато. :pipi:
Моментално, ѓи превртувам очите гледајќи некои фотографии по социјалните мрежи и се смеам. Абе што да правам кога сум идиот, не можам да се променам и кога имам неинтересен живот .:icon_lol:
Нејсе, да бидам искрена во исчекување сум.. На повик, на порака за тие убави вести кои веќе ѓи чекам одреден период. Исчекувањето и молкот ме убива.. Што би рекол тој : Тој е тој женсќи инает, вие сте тие.
И сега сакам да трчам по улиците боса, да трчам додека имам сила, додека ме држат нозе..

Го сакам денов.

Џабе е и на @Мачорка што глуми шериф на форумов, кога можам да се кладам дека не е ни пола од тоа што се претставува.
Патем оди лечи комплекси на друго место, пред да почнам да јадам нешто што не треба за тебе..

Како ми се иде сега на некого крфта да му ја испијам. ( да не требаше со в,да го напишам) стално грешам,ф ми се слуша.

Драга,we got a cat fight :noze:

Драга...
Денес се посветив на тоа да бидам корисен на заедницата... (онаа домашната). Поправив се што требаше по дома, ги исправ колите, и уживав на терасата со кафенце, чаша Кока кола, и тивко пуштено радио :)
Се опуштив убаво, така да си знаеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom