Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кој ден ми е денеска, играв одбојка победив, играв кошарка победив, играв табла победив.

ДК
змија фајчам, мотика не фајчам

Божем ќе идев утре во главиниот ни град да прошетам,кога види пак си ја заебав ногата:facepalm:.Колку треба да си глуп да играш баскет еден ден пред да треба да идеш негде,а притоа знаеш дека си склон на повреди.епа богами треба ептен да си глуп дреми сеа дома,ајт.

Драга, нема поубаво место од дома! Какво и да е - ДОМА СИ Е ДОМА - ... Местото кај шо сум си најспокопен...

10273720_10152058788841752_7304361104237931282_n.png

What good is power if you cannot protect the ones you love?

Реченицава ми одѕвонува со денови во глава... колку е само рандом а има огромна поента и значење. Можеш да имаш пари, да имаш посебна моќ во некои области, да си некој и нешто, но животот е ролеркостер и се случува тебе или некој што го сакаш да го исфрли од игра. А не можеш да направиш ништо за да помогнеш иако имаш се што ќе посакаш :(

Драга
Американско полнелетство.:icon_lol::icon_lol:
Сакам само здравјето да ме служит и тој да е покрај мене.:pipi: Одам сега да го прославам роденденот на најдобар можен начин, колоквиумска е.:гик:

Имам бг и хрватски пасош спремив куфери и откако прочитав дека надвор од пустинава нема поубави сендвичи од Седмица, пици од Енрико и ќебапи од Дестан. Чоколадите во Швицарска скапи, а неубави.
Се предомислив останувам тука, ги палам пасошите и го продолжувам рокот на овој нашиот.
Да живее патриотизмот, на лето на одмор само во мк.
Ајт едвај чекам да се раздени одам да се тетовирам.
На лево рамо знаме со 16 краци, а на десно лав. На вратот Македонија, под срце Никола Груевски.

Оти паак мора во 7 наутро да станувам?Оти мора да одам на училиште, отии да не поспијам како човек, отии, отии?
Не е феер, не е.:place:

Досадно ми е,монотоно ми е више...До лани едвај чекав факс и СК,сеа едвај чекам дома да си дојдам. У понеделник полагам...95% сум сигурен дека ќе паднам ии...онака,лабав сум. Знам дека касно почнав да го учам и дека ако седнев бар маалце порано ќе го научев цел. Има уште 2 дена,ќе се потрудам...У меѓувреме,накурчен сум стотка од други разно разни причини па морам да се олеснам негде

Преку к** од глуп народ шо ме замара за политика
Преку к** од секојдневни муабети
Преку к** да му бидам рамо за плачење на сите
Преку к** од тоа да бидам сингл
Преку к** од народ шо замара на фб со глуп чек-ин
Преку к** од учеше више
Преку к** други милијарда причини шо ме мрзи да ги набројувам бидејќи ми е преку к** од набројувањево..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom