Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Диар кајг. Абе која лудница од викенд... Дојде екипата, коли на располагање, места за лумперај, пари се наоѓаат и слично. Ми требаше еден ваков асален издув дагоеам. Татко ми ме буди сабајле во 7ипол ии прашува кога дојде ја му викам пред сат време :D
Да и сме го изреметиле другарчето и девојка му сношти... едно 30тина души им честитаа веридба :D
Па некој рандом се избаци довлечка три шејкера камикази. А ја глумев сељак, пошо немав јакна а кошула и дукс баш и не е паметна работа го собрав сакото... Море фрчење комплименти знам да сам вруч али ова не се десило xD
Се Изопијанавме со берберот такоџе па зато иам асална рана од бричот...два пати ќе останев без возачка ради брзо возење.
But Wait there is more... али друга прилика од телефон не се пишат реферати.
И одам да спијам уште вечер и пак на апстиненција (делумна де )

За Многу години, и полека со шишињата, не земајте коли пошо свашта шета а најмногу цајкани. И не возете по едносмерни посебно во присуство на полиција:cautious:

Кога бев мал ме лажеа дека ако украдам пари од црква ќе ми се залепи раката на иконата. Ок сега тој што е задолжен да ги собира парите од иконите две раце за него една во касата. Една жена што стоеше до него ме примети дека го гледам, а јас пак се правам улав и му вика абе будала така ли се зема. :pos:

Пред врата ми дојдоа десет циганчиња за јајце и викам нема се потрошија, а они епа дај ни пари. o_O

Драга среќен празник на тебе и сите твои членови, многу здравје, љубов и среќа.
Христос Воскресна!

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Она што се случи вчера со Металург е доказ колку забегани „симпатизери“ на Металург и Вардар постојат што урлаа „Дајте ги Барса/ПСЖ“ пред ждрепката.

Да ми дојте на јајца. Имам, шоако не се објавени на #фејсбук.

Има позитивни страни на ова странскиве серии кои ги емитуваат едно 15-тина година:
  • Шпански сапуници: Го разбираш јазикот колку толку. Башка во тие серии можеш сам да бидеш своја мајка
  • Турски: Нема да научиш јазик, ама ја обожаваш баклавата.
    • Има деформации: младината станува насилна. Сите наеднаш се мафијаши, полатовци.
  • Индиски: Животниот век во Македонија е пократок од времетраењето на една нивна серија.

Денеска убав ден, празник. Плус, на брат ми роденден му е. Нека му е среќен, да е жив и здрав и нека не замара толку.

Ќе има ждерење!!

Драга,

1. Христос воскресе!

2. Се изнаслушав кенкања од сите за тој прстот што ви го поцрвениле. Па мајка му, сега и лев палец. Не идете на гласање бе, толку ли е тешко. Проблеми, ќутииии.

3. Вчера ја гледав датата повеќе пати, и нели 19ти, и на секое си викав, и уствари ми текна дека секогаш кога ќе видам бројка 19, си викам во себе - супер глупиот број 19. Игор Џамбазов имал некое влијание врз мојот живот, јебига.

4. Денес е Велигден, и на баба ми 68ми роденден! Искрено, повеќе второво ми е битно. За некој ден е 1ви. На 3ти баба ми и дедо ми ќе слават 50годишнина, ејјјј!!! На 5ти е мојот роденден, на 10ти му е роденден на либето. Измеѓу полагам и 2-3 предмета, али тоа не е битно, многу ме радуваат дативе!!!

5. Кој не си ги сака и почитува баба му и дедо му, за мене е најтежок ропак. Вчера си се изнамуабетив за сите пари со нив, ми креваат расположение ко никој, ко први другарчиња ми се. Обожавам да ги слушам нивните дешавки од пред 50-60 години, и како се караат за некои ситници - ти не знаеш, јас знам. :LOL:

6. Доста е, ај.

Кајгано, не знам на кого друг ова да му го кажам па ти пишувам тука бидејќи имам еден голем проблем, и се надевам дека некој од членовите на форумов ќе ми помогне. Знам дека си има луѓе што се професионалци и би можеле да ми помогнат но сепак сакам прво маката да си ја пишам тука.
Значи вака, веќе некој период се повеќе и повеќе ми се
OvdvLlY.png

и отидов ама не биваше. Знам дека е долг текстов ама се надевам дека ќе го прочиташ и ќе можеш да ми помогнеш. Фала.

Драга моја кајгана, дефинитивно донесов одлука да не се женам после ова што го видов во женскиот малолетнички свет :O :O
Уште некои портали ја шират веста за групава :facepalm: Не бе, бољи од Пустец да земам жена него ли некоја ваква . Фуј

Welcome back Sodom & Gomorrah :sick:

Многу ми се интересни оние женски што секаде се влечат по дечкото, па и кога е со другарите. Нема да ти го украдат глупачо некоја остави го слободно да живее. :tapp:

Драга ...

вчера тапа ден за плаво бели. И Металург и Челзи. И МЗТ да играше и они ќе изгубеа. Налет :(

На сите христијани им го честитам Велигден и им посакувам само убавини да ги следат и многу здравје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom