Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Диар Кајг.
Сношти дешавката беше No good idea... But my life is full of no good ideas. And good ideas sometimes seem boring.
Иначе фативме од центар, до кисела вода од таму до аеродром, во најголемиот дожд по пиво. И си собравме 6 магнума, се вративме ко накиснати мачиња (патиките уште не ми се исушиле), ама барем го спастривме пивото до сабајле :D

Because, beer!

Кајги,мразам што во последно време немам ништо што да кажам,а всушност има толку многу.
Немам храброст за ништо и не можам да се расправам,а навистина се редици.
Сакам само мир и малце стари денови.
:sleep:

Драга К,

Еј од кога ти немам пишано арна ли си, жива ли си? :D

Иначе јас одличен сум фала на прашање сутра путујем :love: и да сега ќе јадам :rolleyes:

Драга...

2v7uUuR.png

!!!

Драга за 3 утакмици ја поебаа цела сезона.

Ај барем Иванов ќе тепа на 27ми , ќе ги ебавам комуњарците. :pos:

Си реков остави ЛоЛ фати учи, ПОЛАГАШ. И ми текна ако фатам да учам вака порано утре ќе имам грозје за берење од врбине и пак нема навреме да стасам. Заеби.

Кајги,
Ќе те варам ќе те збарам, уште 2 дена ти останаа. Имам у план да избацам у јавност јајце со "Исус" на него за Велигден шо мислиш ти на таа идеа?

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Здраво пријателе :-D
Tie mi iskacaat smajli koga sakam da stavam :-D
Prijatele na kiki me potseka. Podebelka bev togas tro. A uvek nosev tesni farmerki u kombinacija so starki. Starkine gi oblekov za pivolend posledenpat demek na kale gi usljakav i uste se tamu. Ne znam ni tamu kaj e.
Muzika slusav. Muzika znaes od koa neam slusano? Boooo. Ne znam. Kolku pesni iam u telefon? WHAT? Sto se toa pesni? Gi vladeam lyrics na kary perry dark horse i beyonce drunk in love. Ako toa e uopste muzika. A ne e. :-D
Florence sum ja imala uste. Stariot albun. Ne ni znaev...

Драга, глеј го @Клипче кој ѕвер, гледа ГоТ, Вардарец е, хејта безделничари, убаво и фино дете, која и да го земе нема да згреши еве и јавна препорака
acigar.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom