Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј

Дождов многу ги инспирира луѓето. Камо се’ што доаѓа од небо да ги инспирираше.
Јас заточена во медени срца и горчливо кафе. Си ја ткаам средава ко на дебарски разбој. Ми недостига баба ми и нејзините луцидни одговори за животот. Млечна кифличка на вселенски пат деновиве. Хормонално целосно извитоперена, замотана во емотивна лушпа и чекам неотповикливо лупење.

Слушам ова:
и ууууууф како ми се има сензуалности со тебе во моментов.
Чиста физика.

Ама хемискиве неравенки во глава, кој да ги реши.

Живот.

М.

Ај, си викам, ќе си ставам чајче додека го гледам „Самсара“... Медитативно.
Иди бе... Чајот е за пички! Наместо тоа си го наполнив чоканчето со ракија и си направив шопска. Е сега е медитација!

Драга,

Зошто толку ме нервираат луѓево?

Има еден ко закон во физиката, уште во седмо одделение кога почнавме, тоа беше првата лекција на 5та страна. Се е релативно.
Да ви ебам идиотите, се е релативно!

Napravi neshto komerijalno, za pichinja ! Stani ozbilen dechko, mnogu pcuesh bato!

Ovaa rechenica ke si ja povtaram sekoe sabajle od sea..

Кајги,
I am back :vozbud::vozbud:

Не постојат зборови кои би го опишале моето задоволство од тоа што го видов и доживеав во изминативе дваесетина дена. Ред лајт дистрикт, колосеумот во Рим, Ајфеловата кула, се само мал дел од работите кои беа видени од моја страна и забележани од мојот фотоапарат.

То је то Кајги, сега ќе ми треба време да се привикнам повторно на Скопје и на старите навики, еве одма приметив дека една навика веќе ми избледела, а тоа е пишувањето на тастатура. :D 10 минути го пишував постов затоа што 150 пати згрешив. :D

Драга, како ли се чувствуваат дождот и снегот во моментов? Толку чисти и прекрасни, а омразени. Дали се депресираат? Или си викаат шо ги е.ам ќе ги сечам?

Здраво,

не си свесна каков кретеноиден член имаш, о ти Драга Кајгано.

Кајги,
Уште еднаш брат ми ќе добие поклон од мене, рекол ако ми купи Николина нешто ќе заврне снег, барем да ми кажеше порано за ова, а не вака идам дома по летни алишта надвор снег гледам, е не мисли ни малку на сестра му:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom