Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, се спремаме полека за Скопје Маратон, Кајгана екипата мора да растура :cool:

avu6uqyg.jpg

Андрењ го ставиле модератор, ццц. Кај го најдоа овој :rolleyes:

Ne se citira ovde hurr durrr

Nego Kaygana,

Jadam vtoro milka oreo denes. Mesecov se predozirav. Oficijalno sum zavisen. Sladok porok. Skoro oksimoron. Ha!
Tina ke mi pisese na skajp edno vreme......

Toa e. Poz. :')

хеееееј
знаеш што мала...
сакам повторно да се најдам на оној остров меѓу „детството„ и возрасниот свет и повторно би запишал факултет ( и втор не е премногу во ова лудо време) ама знам нема да биде тоа- „тоа„ -и не за друго туку повеќе заради оние незаборавни и неповторливи моменти од студенскиот живот, многу интересни збиднувања -енергија, живот без граници , љубови, мечти, време кога ги мобилизираш сите свои можности ..... Кога ќе се сетам само на она кога се запишував- и мислата дека тие 4 години ќе бидат како цела вечност, дека никогаш нема да завршат, а .....всушност се покажа дека прелетаа во еден миг .......:(
(штета што немаш Кајгано некоја тема за интересни стории од студенскиот живот );)

една навидум безлична порака до вас( студентите)
Не пропуштајте да ги уживате најубавите денови од животот - :icon_lol:

Здраво.
Чекај малку, колку време сум јас овде на Кајгана?...
Од 27 ноември, мислам...Не, 26.
Но 27 ми беше еден од најубавите денови во животот.
Долго ќе го памтам.
Не ми беше тоа зборот.
Еве, да речеме дека од декември сум овде. Значи, цели четири месеци. Потоа седум од април и четири од ноември. Четири месеци и единаесет дена. Ако точно пресметав.
И сега тоа малку е или многу?
Повеќе накај малку.

Ај чао.

Од една страна сите го посакуваат крајот на светот и се молат што побрзо да се случи,као нечинел корупција,криминал ова она,а од друга страна на никого не му се умира,најмалку на тие што го посакуваат.

Многу сакам bubble wrap. И нели ако нешто силно посакуваш вселената ќе се погрижи истото да го оствари или како беше... маде голо се погрижи. Затоа завршив вака цел ден

Шопингот за сезона пролет/лето 2014 и официјално е отворен. :cool: Како сум се подновила, а бе за мерак.:pipi:
Додуша тоа е и единствената светла точка денес. Ич не сум продуктивна последнава недела, се карам сама себе, не иде ова вака. Ова е се затоа што не бев на Зумба во четвртокот. Утре ќе надоместам.
Мразам кога ми се спие, се осеќам омалаксано, а мозокот ме игнорира и не му е гајле што јас навистина сакам да спијам...:(

Драга кајгана, ја сум крејзи ин лав ин крејзи ин лав, ун поко де амор јо те кееерооо ми амооор мучисимас грандес бесос

me like boobs very much

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom