Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Моја желба периодов, освен нели да ги поминам последниве колоквиуми, е да не видам повеќе слика на фб, со 2-3 глупачки, кои споиле 4 фотки во една, на една се смејат, на втора се збунети, на трета прчат уста, и на четврта вртат очи.
Едно од најдебилните моди периодов што ја имам приметено, и жими се, ко редардирани ми се.

Цела населба зафатени од вирус, симптоми на зомби апокалипса. :sick:

i sedime taka mi rasprava za kako toa do letoto ce gi smalela butovite i spojlerite :icon_lol: taka si klimam so glavata samo oti ne smejs da pisnis u takov emocionalen moment :pos: i na krajot mi se isturi mene vika aaaa ti mora da jadis poveke :pos:

its okay imame isti celi ako ne se lazime

gi spickav deneska prasanjata......pocnav i u citalna da odam :icon_lol:

Кајги, најдобриот катализатор на класна свест не е комунистичкиот систем или идеологија, ниту студирање на политичка економија, туку гладта. Само човек кој во одредена етапа од животот почувствувал глад, може да биде класно свесен.

Драга и форумов ќе се полни со теории на заговор и алтернативна медицина.
Кога ќе почнам официјално ќе направам и свој форум и сајт каде што ќе ги дебанкирам сите нивни тврдења со референци а не статии и лични размислувања за одредена тема.

Само да ве потсетам...
Млади мислете на својата иднина и емигрирајте на време подалеку од оваа касаба.

Драга,
Денес убав ден, решивме да не бидеме мрзи и ги прошетавме кучињата (барем 2 од нив).
Вчера приметив дека скоро немам целулит :vozbud: Ова здравово јадење стварно се исплати (после 2 години :D). Сега уште у форма да се ставам со кучињава заедно и топ.
Има Run or Dye 5К во Атланта на 10ти Мај и САКАМ ДА ОДАМ! :love: Незнам дали имам шанси да ги истрчам сите 5, сите ама ху керс, ќе биде јакоооо :vozbud: Уште да ги купам картиве додека се на попуст :unsure:
Ај идам да кречам :X3:

Не сакам да ширам теории на заговор, али начув дека Сунѓерот Боп се спремал да се кандидира за модератор на Гурманско катче.

Кога би си праеле искрен муабет, тогаш фејсбук статусот на рандом политичар од Македонија би бил:

"Ве дупиме веќе 23 години. Ви ибавме мајката, ве искрадовме, ве задуживме, ја продадовме државата, а вие и понатаму ни го давате вашиот глас. Фала ви од се срце, што сте ретардирани!"

П.с Тој да го чуваш лепотице... Тој!

Последно уредено:
Кајги,
Како некои луѓе немаат осет што кажуваат, па отпосле кога ќе сфатат што кажале ќе кажат едно "извини ". Прво треба да размислат пред да ја отворат устата и да повредат некого. Па и некои се толку себични што покрај тоа што го имаат им е малку па мора и од другите делот го земат и пак незадоволни ќе бидат. Најтешко било со луѓе да си имаш работа, ќе мораш секакви да си трпиш.Поубаво во циркус ќе се снајдеш со животни отколку со луѓе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom