Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Има некои денови кога ама баш ништо не оди како што треба... Ништо... денес е еден од тие денови.

Брат, нема ни еден ден... т.е. не ден, нема ни еден рефреш без горе у четирине слики на слајдот да се појави некоја од @Nanee, дури и @Anon го заебала. :cuc:

Mислев дека се имам видено . Ама грешка сум бил.

Некој дечко напишал убав пост во стил на " има ли спас некако на фб да не излегува ништо за изборите во мк " , преубав пост . Опширно напишано и се на место , да ти е милина како млад и разумен човек да се сложиш со него . Лајкови една дузина , некои од лајковите и од мои пријатели ( врпрочем со нивниот лајк и ми испадна мислењето кај мене на фб) па дури и некој од нив коментирале оддоздоле како потврдуваат дека е така и дека им е преку глава од мк политика и избори . Абе читам и уживам. Си викам добро е , преовлада разумов кај младиве барем во скапанава држава.

И следно што приметувам ? Истите тие кои ставиле "ми се допаѓа" на тоа мислење после минута -две кликнал лајк на некој Кандидадат за претседател / Умс на тие и тие / штаб на оној и оној .....
Абе викам мене да не ми се причинува. Триј ги - триј ги очите , не бе ! Еве ги . Во една минута вика аман од партии и од се , во другата партиски лајкчиња става . :facepalm:
А деца со добра работа воглавно ( кој фирма / кој инжењерче ) .

Претпоставувам дека единствениот одговор од нив би бил : Морам да ставам лајкови оти тато / мама / чичкото од штаб ќе ме кара.

#МаксималноРазочаран

им го честитам празникот на сите припадници од женската страна на форумов..

1978712_10202523511961589_892177739_n.jpg

Kajгано,
не ми се верува какви визитки ми напраиле, се осеќам малку како потресено :D

Драга,
Незнам колку знаеш, ама мразам да готвам. Арно си најдов некој кој не само што знае, туку и обожава да готви. Меѓутоа, денеска морам сама, по моја иницијатива, ама пак... Држи среќа да не го пресолам или изгорам јадењево. Не дека не ме бива, 3 месеци сама си правев за јадење и доволно беше, невр аген. Не сум ти јас за домаќинка. Али.... I can do this :pipi:

Апдејт: Преживеав. Можеби требаше да направам малку повеќе... :cautious:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom