Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
d

divina be koj ke ja skrote ccc :icon_lol: a vamu po mobilen i zvone prijatelka a u muabet i na kraj koga i kaza kaj e neso premrci od tamu :icon_lol: osetiv so e rabotata ama ajde bez oset

Драга К,

Дај ми кафе за да ги променам нештата кои можам да ги променам, и вино за да го прифатам сето она што не можам.

Да променам:

- Да бидам поголем штедител, поточно да штедам повеќе

Вино:

Да прифатам дека не можам да штедам.

:pos:

Врага...........

Лајкнувам на ФБ страна "Сакам крофни" после 2 дена гледам дека уствари сум "лајкнал" страна Стево Муфљус Пендаровски за претседател.

Патетично,очајно и бедно.

Последно уредено од модератор:
Ako latas e doktor, site sme za lecenje

Драга Кајгана,

Посакувам да имаше малку политика во тебе, утрото ќе беше позабавно за разлистување.

Зима е денови жешки, жив мртовец на коњ јаваше пешки.Во една темно светла соба на една дрвена клупа од камен седеше млад старец.Тој ја чешлаше својата бујна кељава коса и тивко тивко се дереше во блиската далечина.

драга

денес имам слободен ден!!! цела сум збунета. станав сабајле и едно 20 минути стоев на сред соба не знаејќи што да правам...па после пројде една мува и почнав и ја да ја бркам @Röddást :D него тука веќе и комарци има O.o

ne zivejte grupen zivot na nekoja random persona gomnari........sekoj sam so sebe koga ke se naucite ?

Добар почеток на денот е кога ќе седнам да пијам кафе и да те читам тебе Драга. Добро е, денес лакше се дише.
Ајде да средиме впечатоци.
Вчерашниот ден бооооооооо! Така се немам напнато од 2009. Битно помина, не сум грешка, работите излегоа во позитива.
Концертот беше шлагот на тортата, а информацијата која стигна до мене, додека бев таму, црешката врз шлагот.
Кеј ти си видела ли 50 генерации на едно место? Луѓе од 15 до 65 години, може и више, заедно во еден ритам да се забавуваат? Бесценета глетка.

И да знаеш која рокабили влада ја имаме. Горданчето, Спирето, Николчето, Антонио, па и Ѓорѓето со синчето беа на концертов. Па и еден куп обезбедување околу нив. Се надевам дека не се фејкери во музичкиот вкус, како што се на професионален план, туку вистински обожаватели на добра музика. Абе распуштија собрание и одма сите на забава се фрлија. Како едвај да чекале да одморат.

Како и да е, мило ми е што заврши вчерашниот ден. Денес сум опуштена, еве се релаксирам, трнувам со нови сили напред. Убаво е денес, пак сум насмеана и полна со оптимизам. Ме боли секој мускул на телото, ама гајле ми е, психички ништо не ме боли денес. Мирна ми е главата, мирна ми е совеста. Од тоа, ништо повеќе не ми треба во животот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom