Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Во автобус се враќав со четворица шпанци и со едно бате од Битола, објаснуваше чкембарот колку пат поминал дека доаѓа од Бугарија долг пат дрн мрн фрн кога му кажав јас од каде доаѓам занеме :icon_lol:. Типот актер бил и се дружевме малку со шпанците муабети ова она, човекот добро го владееше англискиот па помеѓу себе правевме на англиски муабет, по одредено време си се префрлија тие на шпански меѓу себе и јас се приклучив и во тој разговор, продолжив со дискусијата на англиски оти глупо ми беше да го кршам јазикот сега на шпански. На чкембарот слабо му одеше шпанскиот :icon_lol:.

Драга мислам дека @wot со неговиот нов аватар ќе воведе бран на тролање сите масовно и предизборно Вемеро аватари да ставаме. :D :D

Врни надвор, и вишите сили тагуваат за поразот на токмакот.

Да бе кај сите има комјун атак. :facepalm: Страв ми е да се одлогирам. :confused:

Драга, ќе влегувам во редакцијата на Кајгана весникот најверојатно. Исто станав и Модератор. На побитен подфорум од Филм. Во принцип... @wot can suck it. И нека биде среќен што не пие казнени за аватарот. :X3:

Нова македонска поговорка: Ако нешто не знаеш или ако во нешто не се разбираш, не значи и дека не можеш да се правиш експерт во врска со тоа.

:tapp:

#TheInternetTheseDays :coffee::D:нинџ:
aD0XQ2O_460s.jpg

Драга, едвај чекам да му истече банот на Борчеее од Бугарија и да отвори нова тема. Страшно ми фалат неговите беспрекорни идеи за нови теми.

Еј, ај ако не сите сликајте сeлфи како на Оскарите. Факт е дека освен овие што ми се на аватар никој немаше добра пародија

Драга,
Си ветив дека нема да влагам на некои теми овде, ама... I couldn't help myself! :oops: И едноставно неможам да се изначудам на некои луѓе. Минатиот пат престанав да се уклучувам зашто наместо мерак да ми е, само се нервирав. Ама еве година дена покасно, не се нервирам :pipi: Само онака ми е жал за светот што постојат такви луѓе, и мило ми е што не сум таму всушност и знам дека никогаш нема да ни се разминат патиштата.
Иначе box.com е :гомце:. Арно ама имам 50 гига. Сники бастардс.
Идам да си ја повикам вилата за миење садови. До сега никогаш не ми успеало ама не се откажувам.:D

од шо ми е глуп телефонов, на фб сум додал работно место (абер немам) и сите почнаа да ми честитаат, за да не испаднам ропак зедов и си аплицирав ама ништо :)
некој заборавил да ме пофали дека сум многу опасен на табла ама ако ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom