Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Епа вака,незнам да ставам анкета,ама што ви се тоа допаѓа:
Трите нови денешни теми, или тоа што најавив заминување,(читај добро не е зИмување)
Или гледај чудо од оној Фарнг,реди страници со неговата тема и цепа совети и искуства со прст или со јазик до Бољи живот,
а јас едвај пола страница собрав за состојбата со Хидрантите во зградите а за совети катанец или брава никој не прашува.
--------------
А потоа кога ќе има некој пожар во стварност а не во спална,барајте тој Фаранг за да ви даде совети и долго црево за гаснење.[DOUBLEPOST=1392839101][/DOUBLEPOST]Епа вака,незнам да ставам анкета,ама што ви се тоа допаѓа:
Трите нови денешни теми, или тоа што најавив заминување,(читај добро не е зИмување)
Или гледај чудо од оној Фаранг,реди страници со неговата тема и цепа совети и искуства со прст или со јазик до Бољи живот,
а јас едвај пола страница собрав за состојбата со Хидрантите во зградите а за совети катанец или брава никој не прашува.
--------------
А потоа кога ќе има некој пожар во стварност а не во спална,барајте тој Фаранг за да ви даде совети и долго црево за гаснење.

Глобалното затоплување е криво за се што се случува. За немирите во Украина, во Bosna, Венцуела, Сирија, за падот на фолоуерс на твитер на турскио претседател, за концертите на Каролина, за доаѓањето на Северина во Македонија, за тоа шо не ја носев личната карта у мене денеска. За се.

Драга,

"Доколку повредениот не одговори - тој не е свесен". - рандом цитат од книшката за прва помош шо стое пред мене..

Драга,

Морам, втор пат денес.
Кога ти ги читам членовиве на форум, како ништо не чини во државава, како не чини власта ... Жими се, не можам а да не се запрашам, па кој гласа за нив на избори бе?
Вонземјанци?

Не, не, пензионерите ќе се, 102,3% ќе се само они.

Драга
уште една загуба, мајмунот не го слуша никој иако пробувам да му помогнам на блиските од срце. За истово ти имав пишано пред неколку месеци и еве повторно се случува истото, знаеш ли дека кога се жени човек сите треба да се радуваат, но знае ли некој што зема? Знаеш ли колку може некој да го крие својот вистински карактер се додека не се дограби до тоа што го бара, а во последно време кај луѓето тоа се парите и лесен живот. Бродот потонува полека драга, тоне кај некој кој ми е и роднина и другар, прашање е дали би помогнал или би одмогнал ако се вмешам :unsure:
И повторно наместо радост повторно солзи, повторно плач и нервози. Каква казна би и се припишало на мајка која намерно ја губи својата челад?
Вистина многу работи се ОК, многу работи ми ги овозможил животот да ги имам, работи за кои луѓе сонуваат и се молат секој ден, но ми е скурчено секој 2-3 месеци да губам блиски, да гледам како се стеснува и стеснува кругот околу мене, како некој обрач од пламен да гори околу фамилијата и да се стеснува се повеќе и повеќе при што зафаќа по некој и ми го зема од раце.
Незнам до кога би издржал вака, засега со физичко повредување и исцрпување врз себе ја намалувам психичката и душевната болка, но до кога вака? Неможам едноставно да прегазам врз се и да исклучам се што се случува околу мене, се молам секој ден да се разбудам од „кошмарот“ и еднаш да тргне работата кон подобро.

ДК

Ако мислиш дека е заебано кога стоиш на работ од пад од високо место, пробај да слушаш музика од слушалици со една расипана слушалка. Бетер од кинеско мачење е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom