Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
Која мизерија од народ сме, која мизерија од институција е полицијава и вработените во неа. Ја пријавувам кражбата и ми викаат, абе тоа е дечко, се краде многу во последно време, многу ги има неможе да ги најдеме али ај ќе поминиме еден записник да направиме :tapp:.
Додека „белото“ е на црно не е лошо да се префрлам на тој бизнис, со овај некако послабо :D. Туку денес и една информација стигна до мене од мој роднина за неговата работа, во една од помалите општини со население околу 10 000 жители во црквата за Божиќ биле собрани 6000 евра, седам и се чудам колку се будали има што оставаат пари таму за здравје :unsure:
морам да мрчам де, гледаш пробуваат да ми сменат имиџ ;)

драга, се ишишав, конечно, од летото се немав шишено, му дојде и тоа редот. Инаку, добро е лесно ми помина и денешниот ден, за кој имав лоши претпоставки и очекувања.

кајги прашање на време е кога комшиите ке го фрлат детето низ џамот... озбилно...

Слушам, петок е .... и што дека е.... врнит не престанвит... кај ој водава да знам ?:свиркам:

Picture 1286.jpg ...о младост моја и љубов една што ми краде сни, о младост...
Ѕидот на смрта на скопското Кале на Прочка 1977 год, а сега се некои други млади.

Драга,

кога ќе видам кој све фатил женска , ме иде под трамвај да се фрлам.:D
Нејсе,него пази ја сликава а е поврзано со претходното
1660446_10152087479892023_654249403_n.jpg

Kajgi si idam vo 5 sabajle vakva smrznata zaletena i op pred mene mrtvecka kola i vadat mrtovec od vlezot :cenzura::cenzura: ako se smiram i zaspam vo slednive pet sati dobro ke da e o_O

ми се спиеее...ветувам дека нема више да легнувам после 3 ако сум на работа од 8!
"Ветувам"!

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Секогаш ко ќе имам пиено си станувам онака во некој бош саат. Сабајле во 6 и 41.
Пораки нешо имав на телефон се чудев што како и кога отворив, ја прв сум и пишал. :facepalm:
Сељак сум бе, сељак.
Од сеа без телефон излагање.
rassen frassen

Драга Кајгана,
Значи нешто позезнато, подосадно и погадно од температура и кашлање нема..... те сопираат да си ги извршуваш обврските...... денеска не бев на работа, туку со Парацетамолот се дружам :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom