Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д, му фали на народов албум со самолепливи сликички со најубавите извадоци / цитати од Библијата. Спирос ќе среди се само да се нафати некој да го финансира проектот.
In other news, I don't feel like socializing... like ever.

Jebes bibliju(ovoj u znak na Dzesku pricam : )

Кој е собираја Јура сликичиња нека дигне два прста, ама девојчињаааа не на такфи прстааа, ви ли што знаетееее:ROFLMAO:
Днови на мастурбацију су најјаки кд праиш зуб : )))

Драга,
Како?!
Цел месец спремам испит значи се убив учејќи последниве две недели секој ден до 4 сабајле, за да седнам да повторам сега дека го полагам и...... НИШТО НЕЗНАМ :tapp:

Vladeam na temava :-D
Oh yeah :-D
Denes trebase da ucam. Jas sve samo toa ne :-D
Darko Lesoski
E mnogu mnogu
Kul tipac
I ako nekogas saka
Da se zapoznaeme
Ke mu podadam raka
So mojata sarmerska nasmevka
I pogled dlabok vo zenicata opkruzena so
Plavo zelen iris
I vo srceto, tivko
So sepot i nezno tremolo ke si recam
O da, tvoja sum zasekogas take me! :-D
Cel den mi e vakov, ne e do darko lesoski ne se sekiraj :-D

Мила, викаат љубовта е најубавото нешто што може да му се случи на човекот, но знаеш што тука не ми е јасно ?! :eek:
Зошто луѓето не се сакаат без обврски ? Онака, чисто да се сакаат без обврски, како што има секс без обврски, коа си ги задоволуваат физичките потреби, така нека почнат да практикуваат сакање без обврски, чисто да си ги задоволат емоционалните, дека нели, љубовта е нешто најубаво на цел свет, али уште не сум сретнал врска што оди без секс, а насекаде има врски што одат без љубов.... :D

Ja isforsirav dzesika, posle mene site.. sea ja vidi, ke prdne duri.

Draga, momentot koga posle milion lajknati sliki me lajkna nazad. :D :D :D

A u meguvreme, dur bivsata, da taa posle meseci i meseci sto me pobara deka sum i falel in general a ja se nafativ na samo sex pa patem jas sakav poveke a me otkaci deka sakala nesto novo :D sto mi bese zborot.. a da, u meguvreme devojcevo mi go pokazuva istoto, ubavinata na novoto, pisuvanje so saati i imanje nenormalno zaednicki stvari.. i pazi, stravot da se proba, kako sekoe novo. I nesigurno dali uopste. Valjda treba menjanje film deka pripagam samo na edna.

Inace utre polagam posleden predmet od sesijava, ama ete, seuste sum normalen, unlike dzes.
Ona i nejzinite desetki u nejziniot knizen index vo nejzin stil.
Ugh.

Зошо бе прават видеа кај шо жени се загледуваат по големи курови? Видеа кај шо жени се лепат на славни?
А као да влезе у метро жена со огромни цицки и деколте до пупак ниедно машко нема ни да се сврте а? Па и ја ќе зјапам! Или па некоја позната ако му се пушти на некој фраер овој ќе ја одјебе м?
мужите зјапале, жените меркале...не ви одговара да сте гледани, ама сакате да сте посакувани...жените се спонзоруши, а мажите мањаци!

и тоа...дојде ред да иам и ја лош ден па ќе се празнам тука!

се ме нервира, а не треба ни да добијам...опасноооооооо

Драга,
денеска ми е посебно тежок ден...тежок период...знам дека повеќе нема никогаш да бидам среќна...не вистински...не знам како со целиот тој товар на раменици ќе продолжам понатака...драга се борам навистина се борам...и светов пешки би го поминала...и се од себе би дала...драга во прашање е он...него му ја подарив младоста...му дадов се драга...тоа е драга...од дното нема подолу....

Го знајш онај момент-Леле ништо не знам леле ништо не знам ?
И јас го знаев пред 3 години негде. Сега моментот е само-Ништо не знам.(стандарт)

Во 5 и 43 минути ,,легнав". Во 7 и 30 станав. Мавнав едно нескафе, демек да се расонам оти се преспав ти текнува, цел сатипол, ако земам во предвид дека во мигот кога легнав во 43-ката во умов ми брчеа 300-та договори, за застапување, за ваков превоз со воФче, за превоз на стока со количе, па со авионче(ова ми падна).

Допофторив 50 страни(од кои шо ништо не ми падна, да знаев че спијав барем до 8:30) и кинисав. И влегувам(по обичај блокиран пецто) и ги слушам прашањава, и почнав да дробам. 4 прашања од по 10 страни за раскажување, то се 40 страни, од кои 30 да ги знаев, од кои 20 да ги опфатив, од кои ракава ми попадна оти е сат време.

И си викам со умов, сега че спијам. Во вакви сати спиењето е убајна, ко најубо вино од бочва, ко најуба лубеница во лето, ко Alan Wake шо не можам да ја играм на компјутер и ја гледав на јутуб, ко Барселона ко че го скапи Реал, абе ко многу работи, и пак поубо од сите нив заедно.

А да, вака еднаш ни рече професоро. Читаш еднаш, мислиш дека се знајш. Читаш два пати, мислиш дека знајш, ама нешто не знајш. Читаш три пати, мислиш дека ништо не знајш. Е тогаш ко че мислиш дека ништо не знајш си научил. Па зато и јас го исфрлив то ,,Леле" од погоре, да се пофилмам онака. Инаку професорот ептен е закон, позакон нема. Да беше максимално убав уставО че речев устав, ама малку глуп ни е уставов со оние додавки надавки за заеднички живот, ланчање на мадлаците на ,,оние" и шуш буш глупости. Абе долг дојде постов...ај ом да спијам. ......зззззззззззззззз.....(демек грчам)

Денеска не, ама утре за мене ќе биде многу лош и напоред ден. Со лесно нека ми е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom