Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Само да се кажам дека се вратив дома...:) Си поминав баш онака како што се надевав...И ми фалеше форумов...:)

драга, прзнично вчера и денес игравме фудбал, одлично ми дојде тоа а за вечерва се зборува ќе имало огномет во валандово (лани имаше на божиќ) па ако има може да го посетиме пред да тргнеме на пат.

Драга :love:

Ми треба....
images

затоа што сум ваков....
angry-iStock_000010384862Small.jpg

а паметам кога бев....
-Jim-Carrey-jim-carrey-31075098-798-581.jpg

сакав да се...
tumblr_me4sfgZPAA1rld9pyo1_500.gif

и сега сакам, ама неможам, се чуствувам...
weird-word-sign-300x151.jpg

несакам да сум како....
Grumpy-Cat1.jpg

сакам да сум како....
Mr.Bean11.jpg

сакам да ги направам да....
lol-gif-35.gif

моите...
FAMILY-friend.png

како што знаев, и сакав...
tumblr_md12g3LbEY1r6nm6ao1_500.png

P.S
the-most-dangerous-risk-of-all.jpg

Драга, предлог за преку распусти да даваш членовите да читаат лектири? Ништо софистицирано, може да почнеме со Зоки Поки, Касни Порасни.. или advanced level како Пипи Долгиот Чорап, Хајди, Пинокио.. викаат така растел вокабуларот, способноста да се изразиш, да имаш широк спектар на зборови, да не се чувствуваш ментално хендикепиран кога сакаш да кажеш нешто па да мора преку милион слики да ја кочеш темава за нешто што може да го собере во една проширена реченица.

А јас, јас незнам зошто сум зwобен. Денес баш сум.. хм..

:icon_lol:

Многу клише по македонскиов интернет простор, енивејз пријателка ми била храбра а јас не сум знаел

Ме прашаа што јадам толку што сум ослабен, одговор ништо не јадам салати зеленчук и овошје.

Драга
утре пак следи екстра нервозен ден, али сепак друго нешто ми дава утеха :) уште 2-3 дена се такви, се ближат убави денови, барем се надевам :)
Кога чекам да поминат уште овие 2-3 дена на овој наликувам
home-alone-stomp.gif
ајде нека минат побрзо, особено наредниве 2 бидејќи осеќам дека ќе се катастрофа :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom