Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

ако пропуштам некој вирус нема да биде тоа-тоа, значи ако јас не се разболам исто ко да немало вирус. Како од цело друштво што се влечкавме цел викенд заедно само јас се разболев м? Фер ли е? А какви планови имам за утре, искрено се надевам дека сабајле кога ќе се разбудам магично ќе ми биде подобро :cuc:

Плс плс плс, нека ми биде подобро, морам утре да излезам и да го видам :pipi:

Со мали прекини ( breaking down), 50 саати неспиење до вчера. edit: Пеесет де, не шеесет, грешка.

Never closer to heart attack, though.

11-ti пат пишувам низ нетов. Не можам да издржам појќе.
Се става еден извичник на крај на реченица (ако веќе мораш). Не три, не десет, не два (најлоша варијанта).

аманте...живи Алах!

Kajgiii bolen dojcin go nashibaa inekciii najjak fraer sum u maalo so chalma na glava ... nafiksan sum u gze cel den pizami .... strasno ja li bev za vaka... shmrkam mrsuli :D ooo kajgiii pu da ti jebem zimovo

Вака сакам да напраат годинава (и следните) :

1479109_10152079423331970_734011459_n.jpg

Вака сакам да напраат годинава (и следните) :

1479109_10152079423331970_734011459_n.jpg

Имаше една година, кога Космофон го спонзорираа украсувањето на центарот. Мислам дека тогаш беше најубаво украсено. Ваква мрежа, само од жолти светилки имаше и над цел плоштад, не само над улица Македонија. Изминативе неколку години се ми е некако штуро.

Dbitch

ме исцрпи емоционално,пичка му матер како сум магнет за вакви работи :facepalm:

неам енергија,очите ми паѓат,нека дојде нова година и да ги видиме резултатите,па после и онака ќе биде по катастрофа од ваа година,а не дека и оваа беше нешто цвеќе за мирисање.

ради реда

Дали просечните го негираат твојот талент само за да ја прикријат својата просечност? Дали така се чувствуваат подобро?
Што мислиш, кајгано?

Драга,

Се' се прави само да не се учи.
Ми текна да експериментирам за јадењето прееска, утепав повеќе време од обично. Па, ко да не можам друг ден да ги завршам, земав си пополнив пријавите и уплатниците. Потписот ми е различен на секоја уплатница, ужас. :pos:
Па и ми се навеа песнава во глава, не дека го знам текстот, си ја мрмкам онака. :D

Едино продуктивно од мене за денес е тоа што станав во ок време и си земав две оценки ... ама од претходниот семестар.
Значи од претходната година.
Јбг, поарно некогаш отколку никогаш. :D

Д.
најглупаво прашање месецов....каде за Нова? абе дај одјебете луѓе од кај знам, ненормална работа....у 3 лепе пичке материне ќе идам и што сеа......
а на некои луѓе блазе си им како знаат да си се преправаат.....ќе ти изнакажат се во лице и после се зезав бе, ти си ми најдраг, те сакам, да се насмееме малку....o_O ма немој да ме јебеш......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom