Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга у пмф колку ми е ладно ,егеецот во мене вика наоблечисе ,али сепак мислам дека треба да си го запалам огинчето

• Ми се допаѓа
Reactions: Lyn
Драга Кајгана

По кој знае кој пат

Ми станува глупо веќе
Па добро бе, престанете да нарушите концерти со запросување !!!
Зш не ја запросиш на само ?!
Еден,втор,трет концерт веќе ми станува шунд ситуација ....
Ментална тортура .....
ми сјеба концерт на Џибони :(

ДК

Дефинитивно го имам најлошиот hangover досеа. За првпат озбилно го помислив она "више не пијам". Гладен сум, а не можам ништо да ставам у уста од шо ми е гадно. Жеден сум, а водата ми е одвратна. Барам положба у која нема да ми тежи на стомакот, али не постои. Катастрофа... ми треба помош.

Make-A-Wish фондацијата се одлучила на петгодишниот Miles (детенцето кое боледува од леукемија) да му ја исполни желбата да стане Бетмен, така што го претвориле Сан Франциско во Gotham City. Дефинитивно една од најубавите работи која се случи годинава. Браво ЛУЃЕ!:cuc:

Ок, почнуваш да плачиш без усул, сеа...:(

Драга,

Зошто не ми дадеш гратис влезница за некоја проекција во Синеплекс?

:icon_lol:

Дгејм бе...тоа е тоа вошкарско,одвратно нешто шо да речиме може и го очекував оти беше нереално.Храната ми влијае гадно на расположението у последно време,ми се плаче по некоја добра салатичка да ми праве некој.... :D

д деј утре демек....да видиме поздравот дали стигнал :pos:

Драга,

Клучната коска ми се познава повеќе од обично, тоа е доказ дека колоквиумиве што поминаа си го земале долгот. Сега бар можам да јадам благо без да имам грижа на совест.
Зафркавам, гнетам благо без око да ми трепне. :свиркам:

Си земав одмор од факултет, цела недела. За моја голема жал, тоа завршува утре. :(
Рибиве да можеа да зборат, сигурна сум дека ќе ми кажеа колку сум им недостигала неделава.
А ѕидовиве пак да можеа да зборат, ќе си ги затнев ушите.

Јас и газдава сме на чисто за месецов. Кирија, струја, парно, се на куп. Колку се среќни луѓето до пара кога стигнуваат. Човекот бил на зорт ептен, а јас мислев дека е обратна ситуацијата, зашто јас треба да давам пари, а не тој.
Он најдобро ми ја знае киселата насмевка, која и од култура ја вадам, скоро секогаш кога ќе ми лупне некој ваков бисер, а многу ги лупка.

Песнава Туѓа си бескрајно, што веќе 2-3 членови ја ставаат во темава, првпат ја слушнав овде.
Кајги, кој мерак ми го прави песната, не си свесна. Дотолку, што ја ставам на прво место во оние што ги пеам кога се туширам. :X3:

Работата го краси човекот и затоа сите мразат недела.

Еии куде си ма Кајганооо
Вика ми паднала у депресију, мене како ми изглеа како у вепресију да паднала, ск и да се плаши од пауци џабе ву е, ни паук за афта неможе да гу дигне, сфиња се напраила, а бесмо доста блиски у средњу, ск иако живи у друу населбу, па ми е комшика,кд уздригне цело Куманоо знае што имала за ручак.
Беда, па такој ли се проваѓа младос,у сало и чоколаде, ск ке треа облекло дирекно од фабрику да си га наручуе, ако ву е
Ама битно беќара фатила, едну годину идеф вика, а дали му се сеќа на фацу, дечко два пут годишно е туја, у фтор стан е,
Афганистан
Ај ке гу поздрау од тебе,шлепер чоколаде ке ву однесу
Ја изеду едну коцку па ме убие благо у уста, даву се после у ха два о
Еи и овој да ти га кажу
Ѓурѓеф ми лупнаја лајк, ск сам ваљда позабеган :ROFLMAO:

Кајг дааааа... Ми треба инспирација... ВО ПРЕГОЛЕМИ ДОЗИ. Три дена ми се мотаат низ глава електрични кола, контролери, радио бранови, шо ти не, една личност (упз) мислев, електроника, логички порти, чак и софтверот почна... Па дури и минимализација на сето тоа, а уште неам почнато ни големото да го направам па после да го смалам... DAMN! :D

Толку од мене а? Сеа другар ми ќе почне мене да ме зеза дека допрва ќе почнам се во код да гледам... а и тој дел го смислив :D

Уф, да барам работа за месец дена да извадам некоја пара па да си порачам се што ми треба? Или да продавам бубрег? Или донации (anyone? ) :D Или да опљачкам банка, што е најверојатно пошо ионака овдека не ги фаќаат тие :D

The worst thing is...
It's all in my head, I should write it down, somewhere, perhaps make a project-like papers... Dunno, maybe... maybe anything :D

п.с. се надевам ќе излезам вечерва, да се издувам малку, и да присоберам инспирација :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom