Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Oној чурук момент кога си затнат и бараш положба на перницата во која ќе можеш да дишеш од дупките на носот.

Кој бара ќе најде . Булшит!..............Да ја измислам мамата нејзина.

Нема полоша работа од тоа да ти се спие, да си мртов уморен, а да не можеш да заспиеш. И сеа ако фати да се разденува го обравме бостанот.

напротив членката погоре драга
едвај го чекам викендов
ме збрлавеа

Верона на влез и не беше така убава. Иако касневме саат зад другите, сепак имавме саат и пол за разгледување на Верона. Си се сликавме пред третиот по големина колосеум. После, ја држев статуата на Јулија, која се наоѓа под балконот на типкава, за десната града (така машките замислувале љубовна желба, а женските ја држат за десна рака). И на крај трчавме за да стигнеме на време на плоштадот и да тргнеме за Милано... Можеби ја видовме Верона на кратко ама важно беше прекрасно она што го видовме...
--- надополнето: 6 септември 2013 во 09:47 ---
Верона на влез и не беше така убава. Иако касневме саат зад другите, сепак имавме саат и пол за разгледување на Верона. Си се сликавме пред третиот по големина колосеум. После, ја држев статуата на Јулија, која се наоѓа под балконот на типкава, за десната града (така машките замислувале љубовна желба, а женските ја држат за десна рака). И на крај трчавме за да стигнеме на време на плоштадот и да тргнеме за Милано... Можеби ја видовме Верона на кратко ама важно беше прекрасно она што го видовме...

Драга
Се чувствувам како да ме прегазил воз, ништо веќе не функционира во мене. Мавнав 2 ампулчиња жен шенг сабајлево али готово веќе му поминува дејството и мора да се легнува :(
Влакна бели бре во косава на 21година си најдовв ејјј шо прам до кога и до каде со вакво темпо :unsure:
Ех драга ко ќе видам некои млади девојки тогаш мажени со макс едно дете за 1 година плус 30кг да лупнат на нив си викам ебати бишките овие со душа чекале да се омажат и да се удрат на гоење :D, а и уште муабетат со некоја постара за рецепти за благо и такви срања а на луѓе неличат.
Туку заеби се си пуштив малку музиче на релакс денес не одам 2ра смена малку да искулирам со Ојлер, Гаус, Лагранж и остала компанија на шизици ;)

Ме облива чувство на срека последните два дена.А добрите вести не престануваат да пристигаат.Сакам да трае ова..Да не замине никогаш.Сакам да сум вечно срекна,сакам да ја споделам среката со останатите..Нели,ке биде поголема доколку ја делиме?
Овие два дена ко да сум на некоја дрога...Неописливо прекрасно чувство...Уживам во животот.
Се смеам слатко.Убаво ми е.Се смеам силно...Се препуштам на моментот и пеам...Го користам максимално сончевиот ден.
Денес ги сакам сите. <3

Вечер ќе е кулминација да го тепаме Велс а да изгубиме од Србија.

Д.
лоша дијареа еј. дехидрирав, се остаив на шоља :coffee:
се чувствувам како некој да ме влечел со кола.

Kajgi znas kolku e loso koga nemas seker,a pies kafe so seker?-Neznaes...edvaj u usta go stavam zivot mi zgorci :confused: i mori denes ke se izvikam za site pari pa i kusur da znaes :vozbud:
A ti rekov deka mnogu go sakam ovoj mojot? :love: dusa mi e ma srcka e be :pipi:

Може мене не ме бива за фудбал, ама затоа Боро има во Вардар да го носиме.
Само не знам дали за напад да го спремам
DSC00293.JPG
или за голман
DSC00290.JPG

Ми прави фаца "не ме замарај"
DSC00278.JPG

"Остави ме да си одмарам" :D
DSC00283.JPG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back