Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д,
картонски крилја јас да си метнем и во Стразбург јас да си прелетнем. :vozbud: Excited sum ко мало дете.

Драга, срцево ќе ми пукнеше за нашиве.. Остај што 5 до 12 се разбудуваме, па уште и судииве не бушат, а за среќа ич да не зборам.. Тоа е тоа. Утре ги тепаме циганиве и другите 2 и идеме понатака.
Ајде заминав јас надвор кајганче се читкаме покасно :*

Кајгано невеста кога ќе те прајме досадна си вака...... (невина си ма уште ? ) ццц

Ништо не се праве,ете затоа е така,монотоно,депримирани фаци,бед енерџи ал араунд. Шо сакаш да биде,сами на себе си станавме досадни.

ново месо,ново миШлење треба разбираш.......

Ги замацав пижамите на долги,опасно е.....

Драга Кајги ,
Го знаеш ли онаа чувство кога некоја личност сакаш да е покрај тебе да те гушка силно и да си бидите гушнати во прегратка и да си се цункате ?
Да, да, да е тоа чувство знаеш нели?
Е баш така се чувствувам во моментот :love:

Шо бе, нафтата скапа, а?
А народов наш ко само на нафта да е, пошо нели - здраво е, се трујат и убиваат мозочните ќелии, а притоа некој друг им генерира нови, полни со апсурд и лаги, измама, шта да ти причам не испив доволно денес, секна изворот кај мене.
Скапа нафта, живот на висока нога, ако, ако луѓе...Голтајте си.

Кајги, многу лоша ципела е онаа што е ин последниов период. Мене повеќе на папуча ми личи :sick:

Кајгано приметила ли си дека живот е виц
дека иронија е сарказам,а реалност е јака, бш

Иде дечко у биро и вика аее за мене имате ли там некое место.... за работу?
Има има, ептен добро, осигуран цело радно време, осамнаес иљаде плата, три дна у недељу слободан....
Ама чекај.... ви кур ли играте сс мене
Еееепа дечко.... ти почна прф : )

Во целиов крш ден, знаеш што ми текна?

Да би режирал порнич, би го насловил '' Старецот и Марето ''. Дејствието би се случувало некаде во Струмица, во воена касарна.
Зошто, не знам.

Драга,

Не да сум за тепање, за утепување сум :).

Како прво цел ден дома слободна, јас среде ноќ најдов да правам торта и печам кифли,а утре у ниедно време треба да станам :facepalm:.
Второ само планирам нешто, планирам, планирам, планирам, ќе се побркам некој ден, а богами и сите околу мене.

И за крај, како права Македонка, мора некој друг да ми е крив и кога не можам по мене да мавам, ќе мавам по тебе :P ти си крива Кајгано за се!

П.С. Кифлите неверојатни, тортата закон :D.

Кајги те викаат нагалено само пријателите?
А јас и ти може да станеме пријателки?
И мене ќе ме слушаш како ти раскажувам за уште некој поминат ден, скршена надеж и украдена насмевка и никогаш да не ти здосади?
Еве веднаш да ти кажам дека пријатно ми е тука. Интересен е бранот луѓе кој секојдневно струи низ форумов :D
И ми се спие ама не сакам да спијам. Чекам да ми се случи нештоо.. па досадно е да спијам :(

Ее кајг, после макотрпно лумповање низ конзолата официјално мојот Arch Linux почина...
R.I.P. my friend, you will be missed and replaced until you become less of pain in the ass for maintenance.
Е сеа цел ден ми е во дилеми... Elementary OS (што валда ќе биде) или Xubuntu (што незнам) или па да инсталирам Assassin's Creed III која патем УШТЕ НЕ СЕ СПУШТИЛА!!! cause bittorrent can't connect to seeds... gawd... јеп, утре, рано сабајле во 10 сатот на нозе, да си бркам документи во ујп, да дам неколку илјадарки да си сменам уље на мецото, да го монтирам контролерот (јеп, конечно) даааа да напраам милион работи :)
И да, мислам дека се враќам на гејмингот, убав ми беше животот тогаш :)
И ново хоби, пробување нови оперативни системи :) као, одсекогаш ми беше ама тогаш ме мрзеше да форматирам, вака еден на 4-5 месеци е добра работа :D

For now, нека си се спушти оваа па после ќе му ја мислам :)

еф песна :)
ko drugome jamu kopa, taj pusi pljuge iz frishopa :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom