Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ни сме тие малце,шо ни фалат оргиите од занте :pos: Дури сеа кога идам у дискотека (демек) се осеќам депресивно од тоа шо го доживеав таму :D

Че се стрижам,џоа глумец еден,од мал џоа глумците се стрижам :D

kajgic znas so? jas denes so nemam sreka na sporska nemav...ama so mi udri edna blic idea u glava e toa da vidis cudo :ROFLMAO: zamisli ke se farbam crna a plavusa sum poslednite 3 godini :icon_mrgr: e taka kajgic sega nema ni vicovi na moja smetka ni pa da si goram sekoj 15-ti den kosa...mada da ti kazam nesto...imam plavi oci dobro ke mi stoi crna kosa (barem mislam) :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Драга, штотуку присуствував на "лапањето" на мојот мачор со неговата трета женска.
Таа кутрата цела недела пробува да влези внатре, али не ја пуштам 100% некое catwhore e, го бркала дечкоми до училиште за да ја гални.
Џабе си цела бела, не те сакам, треба и за тебе храна да купувам!

И така кајгано во животов мој нема ништо интересно освен мачкава, тешко мене. (N)

Драга Кајгана,

Првпат ти пишувам, и како и секој прв пат малку ми е чудно. Се надевам ќе се навикнам и ќе ми стане и мене ова рутина.

Бев инспириран на овој потег кога го видов сосем случајно мојот број на мислења.

Untitled.jpg

Четири кеца! За тивок член како мене ова е достигнување. Старата гарда членови со 10.000+ мислења можеби се отрпнати на вакви јубилеи, но мене ова ми значи многу.
Здравје-живот, што побрзо на 2.000.

О, и нешто друго, ме викаат да бидам модератор на еден друг форум. Абер немам што треба да правам. Белким не е толку тешко, а?

Кајг бе кајг беее... ја убо шо сум тука да пишам, али ме изрешетале стршлени... дури 4 од кои 3 се доволни да убијат човек. Е сеа Death, you thought few bugs will kill me? BRING IT ON! Абе ги губи битките ама ја коа ќе изгубам една отиде војната :)
И после, го затрупав трупецот со пупена пошо тоа прво ми се најде, палам колата, рокам 4 и возам ко ненормален до болница, на пат цајкани и уклучуваат сирена, ротациони и по мене... се паркирав излегов од кола и почнав да се гушам... и моментот кога на рамо те носат двајца цајкани во болница... оп инекција, инфузија, после сат време ко нов :) и се вратив назад и која скара паднало од трупецот, абе како крцкаа живи внатре стршлените мх мх мх...

Иначе видов малку наназад, некои 2 години... абе толку глуп да сум бил? Па кај се одело по жени што се палат на сељаци бе алоо... о гла будала... :D

И така, се ми е рамно денес ја добар ти добра сигурно и така...

фала че извиниш, многу пријатно :D

mori vo noktite sum ko livada,kaj mi tekna zelen lak i nesto so zolto od gore da sarkam po noktive :eek: neka e taka do utre da ne smrdam soba so aceton sega (n) nego znas sto? imam edna tetratka nova (vrska nemam od kaj vo moja soba se stavila) debeli korici ovo ona...ke zemam recepti ke pisam vo nea :pos: ma ima da budem na nivo bre :pos: vredna ocajna domacica :свиркам:

Пеев пак на свирка од Twisters. После 4 и кусур години. Пукање носталии фкрај бато!

Саботата вечерта во времето од 00-04 часот кај комерцијална банка во Охрид биле запрени 350 возила за проверка на документи и тест на алкохол.
Статистиката вика:
-340 биле во нормално-пијана состојба
-6 од нив биле мортуси
-2ца не знаеле ни името да си го кажат
- еден бил фатен трезен
И ко го прашале џандарите: кај ојш бе ти вака трезен?
- ам пијам апчина, од на лекар ми забранија алкохол.
Џандарите му рекле : ам кај ојш болен, при што го санкционирале со парична казна од 300 евра...убо му напрајле, ќе се прајт мангуп на апчина.

И драга кај шо сме на муабетов со возилава уште нешто да ти кажам: Напумпан точак полесно ојт на угорница, а напумпана жена потешко- факт е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom