Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК,

Велат, не жали поради тоа што го немаш сето она што го сакаш, туку биди благодарен што го имаш сето она што ти треба.

Благодарен сум.

Да...

...

Поздрав.

Me and my other self, my darkside were watching a movie together and I was thinking about someone and he said:
You want it too much, you'll fuck up...
Ме: As always, (but suddenly) fuck you man, I'm determined, I heard enough of your shit, I won't fuck this up and even you can't stop me now.

и сфатив, доволно го слушав тој другиот, доволно си се заебав и повредив самиот себеси поради него и неговите совети. Неговите предвидувања. Епа сеа лути сме и не збориме ама на оваа тема не го слушам повеќе :D

Е сега каде ќе пијаме кафе, па се знае бре каде не дека ја следам ама тоа е :icon_lol:...

Некни на базен шо сум пливал кај децата, објаснив две Холанѓанки има таму, е сега од каде сум знаел дека се холанѓанки, па на холандски зборуваа, тоа секако македонки по потекло сигурно беа, ебате потревџија вика :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Не дека во еден од минатите животи темплар бев :icon_lol:, него дига песнава страшна работа :icon_lol:.

Mi izlaga suggested post na fb od nekoja strana cubastyle.com i odam da vidam sto ima vo komentari,koga ke vidam toj da ti imal makedonski koreni(adminot) t.e dedo mu bil od Makedonija.

Si znael dedo mu kaj da odi,alal da mu e. :D

E taka. :-)

Д.
дури и ти стана досадна.
ни тема добра да се отворело, ни добро да се дискутирало, ни ништо веќе......

инаку ај да ти кажам како сум го добил името, пошто и ја пред некој ден дознав.
имало повеќе предлози од кои и Филип. ама баба и дедо не сакале да чујат пошто во село (кај што си живееле порано) имало некој Филип, а тие биле скарани со него.
друг предлог имало Марио, ама во комшии имало некоја стара жена Марија-Мара и била многу лоша и проклета жена. трет предлог бил Стефан ама така се вика деверот на тетка ми, па и тоа испаднал (слушај сеа логикиве :pos: ). четврт предлог бил Марко ама така порано низ село ги викале магарињата и дедо се бунел. секое магаре се викало Марко.
после имало предлог и Александар ама така секој втор се викал.........
од логикиве да се дрецнеш на земја :tapp:
сум си стоел без име некое време, а сум било многу немирно бебе кое постојано плаче и кенка.
еден ден татко ми кога си идел од работа случајно мало дете му го попречило патот смеејќи се и криејќи се зад неговите нозе, а мајката го бркала и викала: Даре, Даркоооо идај ваму....само коа ќе те фатам коските ќе ти ги скршаам.....идај не те тепам :icon_lol:
и татко ми си помислил: гледајќи го сеа какво бебе е, коа ќе порасне сигурно ваков ќе биде, затоа ај така нека се вика :unsure: и стварно и јас таков бев......и уште сум.....а баш би сакал да го запознам тој дечко на кого сум крстен, постар е можеби 3-4 год од мене......
е тоа ти е драга...логиките од порано слушај ги........и смеј се.........

Свекрвица стиже, станот се превртува и пак се преуредува. Што е уште потрагично, едвај чекам да ја видам. :icon_lol:
Јас ли бев за овака бе? Што стана со мојот слободен и нескротлив дух? :(

Правам склекови на боксови и потешко оди од обичните :icon_lol:, малку јаболкцата од тупаниците се нагмечуваа на почеток ама се навикнав.

Ејјјјјј онај период дојде пак да не трошам пари ќе требаат за кхм, а ми треба да потрошам некоја пара за да импресионирам одредена личност :icon_lol:. Мислам нема да се импресионира од тоа дека трошам пари него ми требаат како средство за одредена цел, а ова крај на месец и то :icon_lol:.....

П:С. Прашав кај Д. за ова она и одма помислија нешто сексуално, не бе викам ја знам виртуелно (кајганџика :icon_lol:) и онака од љубопитност ме интересира да видам како изгледа. И одма ми најдоа фејсбук профил :icon_lol:.

Same shit... every fucking time, the same fucking shit... again, again and again... damn you ! :cenzura:

Драга к ...

Од повеќето го слушам зборот Те Сакам ... гледам парови гледам и лица кои се натажени поради личноста што не е до нив а јас? јас како некој робот ... не можам да сакам некоја ниту пак сакам едноставно се осеќам за прв пат во животот како робот како наблидувач кој само наблидува среќни - тажни парови кои имаат љубов во нив а кај мене ништо ... а колку само сакам да го имам повторно тоа чуство ... ок, толку од мене за оваа вечер поздрав

Сеуште се каам за погрешно избраниот факултет! Цели 6 години си потрошив еееј... плус нервози плус над 10.000 евра во неповрат! Ќе се изнервирам и ќе се запишам прва година и втор факултет ќе завршам! Бреј! Кризи еееј!

u know what rly grinds my gears?

користење лејм, преведени англиски фрази/шеги во секојдневен говор/пишување

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom