Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Аии денес за малку тепачка.

Пази ваму влегува една баба на бит пазар седнува и немаше ни минута почна да вика:
-Зашо сте ги отвориле прозориве, затворете прозори да пуштат клима.
Од таму кога и се пушти една позади мене:
-Мори, ја од автокоманда се возам со отворени прозори, ти сега влезе и ќе ми шефуваш, мазена-пазена, дома затворај прозори, седи мирна да не ти станам :icon_lol:

Тууу што не се степаа... :(

Немам спиено 2 дена како што треба, ќе поспијам 2 часа и ќе почнат да ме мачат некои соништа! Да викнам некој поп да прокади по дома...

"Парфемот е невидлив, незаборавен додаток што го најавува вашето доаѓање и го одолговлекува вашето заминување." Категорично ДА драга. Зошто има парфем кој успева да допре до мене и да ги разбуди сите сетила...Кој дури и по неколку часа го чуствувам на себе како да е мој. Ти кажувам да не се чудиш кога ќе почнам да си користам машки парфем:D
И dreamcatcher сакам да си купам. Многу сакам.

и кајги неофицијално се одјавувам на некој ден, Hurin си ги спрема куферите и заминува за загреб, на враќање право охридж, едноставно нема одмор од патиштата :)
едвај чекам 12 саати патување само да го слушам омилениот мој бенд од детство :)
ќе пишам импресии кајги , i love you <3
over and out

Драга,

Копаат контејнери
Смрдат мишки....
Гад ми е да се разминувам со луѓе....
Ама па убаво вака празничко....
Скопско јули...
Да видиме до 50 дали може да иде.....

Д.
денеска ме разбуди тепачката на двајца комшии.
прво многу викаа, се дереа, а после коа фатија леле леле. дојде и полиција, а едниот замина во болница да си извадел лекарско и да го тужел...паметен чоек бе.....
се започнало кога комшија А ги избркал од близина на неговиот двор, со стап, внуците на комшија Б. дечиштата си плачење дома пошле, па тука настапува дедото т.е. комшија Б...страшно беше за гледање....двајца стари луѓе, едниот 60тина, другиот 70тина год да се тепаат......сепак мислам дека поминaа без големи повреди, освен овој постаров што лошо падна, а овој другиот тврдеше дека сам си паднал (y) yea sure....комедии....жикина династија.....

Ми изгоре главава, да ти ибам глупото сонце да ти ибам!
Море утре кога ќе фатам да им се мочам на ова охриѓаниве во езеро :drk:

Драа Кајгано
Куде е хакерка Важна ? Нема гу нигде
Да не гу киднапирале како онуј хакерку у филм Коцка?
хиихихиих барем ке гу глеамо у филм

Другар,што до сега не сум ти кажал,кој јунак е на сликава (кај мене) и стварно беше
јунак,народен херој на Македонија, Даме му е името,Чеде Филиповски од Никифорово.
И судбина, другар,несреќно загина во 1945 година.А во НОБ секогаш беше победник.
И повторно судбина другар во катастрофата 1963 година.Неговата ќерка Чедомирка
на 25 јули се враќа од Охрид каде е на одмор, за вечерта да го прослави 18 роденден во Скопје,но утрото загинува под рушевините.

Со другар и две женски, возење по плажи по цели денови. Како рекламана за мекиците од Стража беше одморов...

qpk-DSC025.jpg

sad.....alone,drunk.......soo damn bad.

ќе потрае периодов.....ваљда по моја проценка,шо не мора да значи дека е точна. :D

Празен дуќан.
празен е форумот.
празни улици.
празни кафулиња.
празни сеќавања.
празни чуства.

Полека се лечам од депресии, после раскинување.

National Geographic и NAT GEO WILD повторно ми се тука, документарци се гледа по цел ден. И најново... ПОЛОЖИВ драга!!! ПОЛОЖИВ! Сега ми останува уште полигон и градска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom