Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга сето ми е испомешано денеска, почнувам една работа не ја довршувам се зафаќам со друга, се ми е каша попара, да се надеваме дека после ќе си го средам мозоков малце..

Ти кажав дека ми се оди на одмор??
Кај и да се завртам гледам луѓе кај што полнат гепеци со куфери, а ја имам уште цел месец. :( :(

Ај повели на жежок куглов, и млеко :love:

Кајганче, те поздравувам со песнава.
Вечерта е само за прегратки. Пусти патетики.

А така, после 3 дена и 4 часа ја напишав семинарскава, 34 странички, фонт 12 тачкици, разред 1,15. Да се разбереме.

Очиве ОЛКАИ ми се. :confused:

and clap now. :гик:

,,,,aaaaiiiiiii,,,,,,lionot ,,,za malku na dusha da go nosam,,,za toa shto se somnevav se utvrdi deka ne e on toj,,, toj ,,,i zatoa mu se izvinuvam,,,,(y),,,izvini druzhe lione,,,:),,,,:D

Prekrasen den nadvor, sonce a ne mnogu toplo... Ponedelnik, bez obrvrski. Ubav e zivotot nekoi denovi. :icon_lol:

Maybe we're meant to crash from the sky... to meet eye to eye, like meteorites... :P :cuc:

Драга, конечно ми заврши испитната сесиjа. :) Одморот може да започне!!! :love:

Речи праксата :D утре :)

and btw, од главата си патиме... палиш тоа, ништо не работи и дебагирај цела ноќ и цел ден бош контролери пошо си ги утнал патеките...

and i feel like : You HAD ONE JOB!

damn :D

:rolleyes:

Дојдов , ќе поседам малце ако ? Да, да јас сум после 2-3 години пак дојдов :)
Онака не дека те интересира ама да ти кажам "Леси се врати дома".
А ти кајгано имаш многу нови пријатели од кога те знам ммм ? ако ако нек се угоде :свиркам:

п.с. 2008 ехее кога беше тоа, си остарела кајганоо, или па јас остарив ...изгледа јас. ајде се гледаме на плажа :cool:

Драга Кајгано...

Утрово ми скокна срцето кога тој се појави и ми вели:Te сакам мила...најмила моја...Јас сум негова најмила...Јас и никоја друга...Штета што не беше тоа кажано во очи...Но ми го има кажано пред некој ден...со таков тон кој ме тера да треперам како лист.
Ме остави и без сон,ама во ред...за мојата љубов се ке направам...
Еве,поминуваат часовите а јас со нетрпение чекам да се појави од некаде...да ми ја стопли душата...
Денес...не знам...денес донесов некои одлуки за кои се надевам дека нема премногу да ми го изменат животот...
И да...Уште еднаш се потврди дека кармата е кучка....:pipi:
Пресрекна сум периодот драга моја...Љубовта цвета...Единственото поле кое ме исполнува за сега...

Драга Кајгано,

Ако некогаш се испијаниш, онака камен да се направиш, и ако сакаш да повратиш потоа а не можеш, прочитај ги постовите на Саншајн. Ти гарантирам дека веднаш ќе се излесниш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom