Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче,

Денеска беше добар ден... Студен, ама топол...

А оваа вечер ќе фурам со Мизар и Disturbed...

Поздрав,
Луки...

Кајгич :love:

Не дека до сега не ми беше јасно, ама денес се прелеа чашата.
Па добро бе мајко му, до кога?
До кога сите работи ќе се решаваат со 2-3 телефонски позиви?
До кога мамини и татини синчиња и ќерки со завршен Ш факултет ќе имаат приоритет пред деца кои крв плукале додека да завршат?
До кога ќе се форсираат само оние што имаат да наполнат нечиј џеб?
До кога партиската книшка ќе ги отвара сите врати?
До кога ќе се вработуваат 10 партиски газолижачи, а во канцеларијата има само 5 столчиња?
До кога овој народ ќе се тапка по рамо?
Кога конечно ќе ни стане јасно дека нештата МОРА да се променат.

И НЕ Кајгич, не сум ни лута, ни нервозна, само се чудам, неможат тие да не ебат толку, колку што ние можеме да издржиме.:свиркам:

Ехххх, ова е мојата чудесна Македонија.

ДК
Се прашувам себе зошто толку мора да се прашувам и двоумам за секоја можна работа?
Да не бев толку голем скептик можда сега некои работи ќе беа поинакви, ама не бидува ништо ако не искомплицирам, се прашувам зошто мора толку да се прашувам, о да!
Еден ден кога ќе го прочитам постов ќе ми биде глуп и ќе се прашувам(повторно) :D зошто сум го напишала, ама крие долга приказна или повеќе...

Прв пат пишувам на темава...
Значи испаднав најголем кретен и сељак, а цело време правам мајтапи за таков тип на луѓе. Знаев дека многу алкохол и глупава помисла не се добра комбинација. Се надевам само дека пак ќе се сретниме и да се извинам човечки. Прв пат во животот чувствувам дека треба да се извинам на некого... :(

Датибам работата, што ли барав да спијам, таман си легнав кај 12 ипол имам време до 8, да се наспијам онака таман, ја заспивам во 2 се будам во 5... и ајде спи сеа... датиебам ладново, мај е или што е упм нека стопли веќе, си вратив се дома и сеа се тресам ко лиот всоба, измрзнав -_-

п.с. Darklady

Моментот кога ќе го најдеш совршениот одговор кога ќе те прашаат луѓето зошто си летаргичен.

970094_578015275553663_1336182625_n.jpg

Okej, konechno sum nadvor od Makedonija. Na podolgo, ustvari na neznam kolkav period, mozhe zauvek. Pochnuvam sve od pochetok. Mixed feelings, ali kje bide dobro, good things take time right. Ogromna e zhelbata za uspeh a vremeto minuva nemilosdrno.

4e65fb6287ff11e28bf022000a9f139a_7.jpg

Excuse my blonde hair.

Добро бе ебаго, од 24 часа дневно спијам 16 па то није нормално, ја кој спиев по 4-5 часа дневно...

Времево ме убија у појам, мислим незнам дали ти имам кажано али сакам вакво време, т.е. го сакав времето од пред 2-3 дена. Чудна наука е термодинамика. :icon_mrgr:

И погоди што, идам да спијам. :cautious:

ОООооооооооооооооооо пак ја си ти Драга кајганче :love: Од кога те немам посетено знаеш ли? е незнаеш ... ја знам :P

Ех јас ли како спиди гонзалес сум кога се спремам за на работа ... :pos: во рок од Час и половина јас се бањам се средувам од глава до пети се облекувам со точакот под газ и на работа и ииии и што? точен сум :love: еее како и секогаш се на брзина правам :pos: И доаѓам кафето си го пуштам од кафематчето омиленото и може да започне денот и сега ете си фурам на работа ... само знаеш што кајгначе ? се прашувам утре ли ќе има ли плата ... 15ти сме :( Имам доста работи за плаќање а платата си викам ќе биде доволна за се т.е ај да не се лажеме за повеќето работи кои сакам да ги платам ... се надевам нема пак да ми ја блокираат сметката :tapp: Но што е тука е :)

И изволте една песна :cool:

Драга,

Зошто сеуште нема отворено тема за Мекдоналдс што се затвори? :cautious:

Д.
мразам луѓе што се срамат.
мразам луѓе што чекаат да им падне нешто од небо.
мразам луѓе што не се снаодливи.
мразам луѓе што не превземаат ништо во животот., што не прават први чекори.
МРАЗАМ ЛУЃЕ.
:гомце:

Леле Кајганијо, ме утепале од лајкување тука другиве кајгановци, што е работава?!
Зар толку популарна станав со активно неполно 3 месечно членство овде?
Кој знае дали ваква, каква што сум, би им се допаѓала во релноста?
Може ова е знак дека треба поретко да те посетувам, а, ти што викаш?
Ма неееееееееее Кајги мила, се зезам, убаво ми е овде кај тебе, не знам каков би ми бил животов без твоите постови, кои најчесто изнудуваат насмевка на моето лице...

Еве ти една песна и од мене, да ти изнуди и тебе насмевка и добра, убава, прекрасна емоција, како и на мене секој пат кога ќе ја чујам...

You know I've seen a lot of what the world can do
And it's breakin' my heart in two
Because I never wanna see you a sad girl
Don't be a bad girl
But if you wanna leave, take good care
I hope you make a lot of nice friends out there
But just remember there's a lot of bad and beware

До следниот пат Кајганице, остани ми каква што си ми и не ми се менувај :love:

Кајганче!
Конечно слобода! Конечно шетање, уживање и смеење!:pipi:
Не сум баш нешто спиена, ниту пак сум нешто асално јадена ама па и не ми е толку гајле затоа што денов го трчав натака навака а знаеш дека обожавам кога ми е скроз исполнето времето :X3:.Нешто се спомна Козјак за викендов, се напалив како мачор во февруари:icon_lol: ама сепак на се' идам со резерва уште одамна.
А, и постон од вчера, со паничењето околу најтешкиот предмет енд стаф? Го положив бе Кајганче, прв пат у 4 години преку колоквиум и тоа го сметам за еден од најголемите успеси во моево факултетско образование.И така,среќна сум си:LOL:.

Драга,
Обавези еден куп, а мене ич уво не ми чуе. Дали сум болна? Треба да се прегледам?!
Доџе ми да вриснем...во секој момент можам да ги расфрлам скриптите, да рипнам на мојот полупразен брачен кревет и да скокам, додека не ми се сврти, а притоа да ја пеам на сет глас. И да се вртам, додека имам свест. Да си вреснам онака. Животињата во мене да ја пуштам на слобода... Ох бе, thug life Кај, ја ти кажем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom