Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К,
деновиве чистење, преместување на елементи, подесувања на интернет и 300 разни чуда, ама конечно заврши сета работа. Колку ми е сега поубава "новата" соба. :love:

Изволте една песничка драга :pipi:

Мала, роденден и' е денес на сестра ми. :свиркам:

Поклонот од мене ? - Две касетки Киндер Јајца :icon_lol: ! Ме ољупи (и не вредат уопште за парите) али ајде, морав да и' вратам за великодушниот поклон за НГ.

Уште добивката да падне до вечер и ќе биде супер (y)! А семинарската што ја имам одбрано, за Царинска Управа, е жив промашај :sick: ..

Д.
денеска воопшто немам енергија за ништо. малаксан сум целиот. само ми се спие и се ме боли, цело тело ме боли.
:facepalm: плус цел ден многу ми студи и плус сабајлево ми се појави херпес. ooo god why????
и уште еден плус пак на гости кај комшијава му дошла идната сопруга т.е. мојата слатка професорка........:свиркам:

23км драга, 23км
им ебав матер
нека доат пак
само не утре

Гниди не можат да разграничат ПОТРЕБА од терање мода или шотијазнам какво пренамагање :tapp:

На сета таа не можиш да ги средиш и тиа потреби у оваа затуцана држава,како да им бараш blow job.

Сите ова она правеле,заеби ги јас не сум со сите :icon_lol:

ги неам веќе другарите што ми кажуваа кој е најбоље филмот на филмскиве дешавки, такозвани фестивали....

незнам дали сум единствен, али лето ми е најглупото годишно време, жешко и досадно, дали 15 дена ми се интересни во него.
за мене се знае пролет или есен, може и блага зима, малку се затопли и почнува да ме нервира.
кајги од утре почнувам на работа wish me luck и ако се излези според планот ајрон мејден на лето :)

Драга,
I am SООООО proud of him. :)
Не само затоа што ми е омилен братучед, туку и затоа што секогаш е умерен и скромен. Конечно некој започна да го гледа тоа - за жал, не во Македонија.
Месецов како се покажа... Од убаво - поубаво, се надевам дека нема да ме разочара на крај. :)
Музиче

Садев цвеќина кои не знам како се викаат ниту како ќе изгледаат дадени од комшика што пола од зборовите не и ги разбирав. Наводно едното е плаво, а второто бело, другите се во индентитетска криза. Да се разбереме, сега боледуваат, инаку имаат поголема шанса од пирејот околу. Моите џунџулиња во април :love:

Кајганче!
Се борам со бубачките во глава предолго, знаејќи дека без разлика чива ќе биде победата на крај, исходот ќе биде подеднакво лош.Велат, од две зла секогаш избери го помалото, само што во мојов случај цело време се тркаат и мењаат позиции.
Уште една недела предавања и после ги ширам крилјата.
Ми треба воздух, се гушам и едвај успевам да земам здив без притоа да биде придружуван од бубачкине.
Само уште неделава, си велам, и после ќе здивнеш од Скопјево заминувајќи километри подалеку.

Кајгич :love:

Моментот кога ќе ми се појави мојата ‘‘драга и мила‘‘ комшивка на врата (ненајавена се разбира) го доживувам буквално вака :свиркам:
punica.gif

Не научија луѓево да си гледаат своја работа и не научија. Ако има нешто да споделам и ако истото сакам да го споделам ќе го споделам побогу, не ја гледам поентата на поставување секакви прашања и качување на глава... па уште ќе ми ставаат сол у мои манџи и мои одлуки. Ќе ми кажуваат ШТО јас сакам и мислам, ко божем ми се во главата. Свашта значи...:rolleyes:
Ако сум донела одлука - сум донела. Ко шо јас не поставувам дополнителни прашања и коментари на туѓи одлуки, истото го очекувам и јас кога ќе донесам одлука, ама очигледно премногу барам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom