Коме стас Драгана?
Што има?
Сум приметил на форумов, дека сите викаме не сме партиски определени. Ако не сме определени како што викаме сите тука кај тебе, па ондак кој искача на избори да гласа бре?

Како народ сме траги-комичен.
Нашата приказна е исто како приказната во книгата „чекајки го Годо“, чекаме некој да не извади од бунарот, а дали постиои некој таков? Е тоа е знак питање
И да знаеш дека не сум партиски определен, ова онака го спомнав само
Да видиш само какви сачекуши се прават сега со лепењево плакати

Едни сред ноќ идат лепат, а спротивниот табор има екипа за одлепување, и ги следи и одлепува

И така си играат Том и Џери во круг.
Имам решение јас. Зашто нашата почитувана влада, не донесе закон да се легализира марихуаната? Ама она, да биде задолжителна како плаќањето данок. Кој не влече секојдневно, нормално ќе си лежи чорка.
Со донесувањето на таквиот закон, на сите ќе ни биде бајка, сите ќе бидеме флај флај, абре нема да ни чуе ни за соживоти ни за партии, ни за плакати, абе права бајка
На @џанкерите им се допаѓа ова.
Кога сме кај соживотот, зошто барем случајно не излезе веста по нашиве независни медиуми дека сечените брача, фрлиле каур у Вардар, после мирнитете протести?
Ејј не викаат каури, па дали знаат што значи зборот КАУР?
Друго:
Почна да се затоплува, се вратија и балетанките на улица, НЕЕЕ! УПОМОШ.... .
Кога сме веќе кај затоплувањето, сфатив зашто навечер се препотувам и се вртам како кебапче на скара, па уште спијам со три ќебиња бе мореее

И ако се стоплува веќе, дај нека се стопли како што треба. Да ги вадиме кратките здолништа, доста е веќе од долги бадемантили
На @Драга Кајгана и се допаѓа ова
Ајде лаку ноч/ќ, како и да е, не ме занима