Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
не толерирам апсолутно никој повеќе кајги
на кој му одговара арно, на кој не преку тасево
поздрав

Кајги сега ти е јасно зошто не заслужуваме светски мир ?

254439_344740298958878_1473724079_n.jpg

The world is a cold ass place man you cant quit
If you quit you might as well call your self dead
You know what I'm saying, so keep moving don't take shit personal
Don't let it get to you
Don't let them get the best of you, man

Толку имам да кажам.

Драга,

преуморна сум за било што..ама би било фино да се добие одговор на тоа мало прашање,зарем не? :)

читаш што ми пишува во потпис ?

Море нема да се срамиш од мене, културен ќе бев немаше да и збарам пичица на таа од Азербејџан, а и не знам азербејџански :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, и шо вика Ц. за да збараш не мора јазик да знаеш ќе се објасниш со пантомима и ќе разбери :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Прво и основно лојалност.....
Треба да се бричам, а и кучево искина околувратници кожни само синџир ништо друго околу вратот за него.

Ела мори ваму, сега кај ќе бегаш :icon_lol:?

women.
making the highs higher and the lows more frequent.

ДК,

Чекор по чекор. Бебешки чекори напред.

На пат сум кон целта. Колку и да е банална можеби, на пат сум кон неа. И ќе успеам.

Поздрав.

Она чувство кога се разбудуваш ова време, а си легнал на кај 16 часот. Возот поминал над мене........

може ли да го смените тоа ТелеКабел банерот? ми смета.

ДК
Ми искочила нејкоја инфекција на уста..иам осеќај као да сум лижел цела ноќ дунда на црнкиња.

Одамна не сум била волку опседната и заљубена во песна...
Некако многу ми е убава...
Иначе вчера за прв пат бев во Куманово.(y)
Овие три дена беа пеколно напорни, ама пошто сум supergirl, све излезе ко шо треба...:cool:

Одамна не сум била волку опседната и заљубена во песна...
Некако многу ми е убава...
Иначе вчера за прв пат бев во Куманово.(y)
Овие три дена беа пеколно напорни, ама пошто сум supergirl, све излезе ко шо треба...:cool:

Процедурално...како ти се свиѓа Куманово? Ама биди поучтива малце :D

Процедурално...како ти се свиѓа Куманово? Ама биди поучтива малце :D
Кога јас не сум била учтива?:unsure: Немој вака, ќе се караме.:icon_mrgr:
Искрено не видов многу, бев само на 1 и пол саат. Не седнав дури ни на кафе... :(
Иначе се изненадив кога видов Плоштад Нова Југославија. :)

Кога јас не сум била учтива?:unsure: Немој вака, ќе се караме.:icon_mrgr:
Искрено не видов многу, бев само на 1 и пол саат. Не седнав дури ни на кафе... :(
Иначе се изненадив кога видов Плоштад Нова Југославија. :)

Ич да не се чудиш :pos: Среќа што нема ознаки за улиците,ќе видеше и ул.Маршал Тито,Ленинова,3 МУБ,11 Октомври..не за џабе пукнала првата пука кај нас :icon_mrgr: (за инат на Прилепчани)

Ич да не се чудиш :pos: Среќа што нема ознаки за улиците,ќе видеше и ул.Маршал Тито,Ленинова,3 МУБ,11 Октомври..не за џабе пукнала првата пука кај нас :icon_mrgr: (за инат на Прилепчани)
А бе Маршал Тито, Ленинова не ме чудат и во Скопје ги има(ше), во Охрид има Маршал Тито, има и Братство и единство (негде дури и школи така се викаат/викале)... Ме зачуди моментот НОВА Југославија. Да беше само Југославија, можда и немаше да се зачудам/изненадам. :) Не го разбирам моментот Нова Југославија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom