Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
I will suffer
I will burn
Let hate prevail
Enslave my soul
But I'll never surrender!!!
еден начин да се преживее уште еден ден :) Why surrender? гледаш како се околу тебе се распаѓа и полека се издигаш на врвот... или само Mental cancer hijacks your brain
Denying the reality you created for yourself
...
maybe...

Само диши, не заборавај да дишеш...

Кога ќе видам трудна жена во штикли ми се темни. Добро бе толку ли се мазохисти македонскиве жени? Штикли на плажа, штикли кога се трудни, штикли на излет... :tapp:

Сакаат да ги боли.

imag0203-jpg.60018

:icon_lol:

Neso mi brmci u soba ama ne znam kaj e, a me mrzi da stanam.

Драга Кајгана.
И покрај сите срања што ми ги приреди животов, останав на нозе. И среќен сум. Не поради тоа што поминаа лошите нешта, туку затоа што бев храбар да ги издржам. А ги издржав затоа што имав љубов во мене за неа и од неа, а тоа ме прави посилен од се.

Овој јубилеен 7000 пост ти го посветувам тебе. Имаш добри членови на форум за кои вреди да го поминеш секој ден овде. Чувај ги нив, во мал број се.

The Dude abides.

... од вечерва сум во многу комплицирана ситуација. Да размислувам за потешкиот и подолгиот пат, но поубавиот. Подобра професија, бидејќи ако успеам... ќе имам подобра финансиска состојба и секако положено за кола.

Или пак да останам како сега... не многу убавиот, едноставниот... без некоја си иднина за разлика од тоа погоре.

Утре одам на преговори... ќе разговарам со блиските, со самиот себеси... и ќе одлучувам што понатаму. Уште само да имав повеќе самодоверба, ми треба во овој период и тоа многу. Сакам да успеам... :unsure:

кајги до сега не саках да поверувам ама сега ситуацијата ја живеам во прво лице еднина: заб да боле не очекуваах оти толку заебано и забегано може да биде... ама ај, ке издржам уште 1 2 дена...

По поплавите, владата ќе организира контра полави и затоа ја ангажира полицијата да обезбедува.
хахахах К-15 цареви се

Ме потсети на ова: има два излези од кризата: едниот на аеродромот во Скопје, другиот на аеродромот во Охрид.
Инаку времето полуде, а и јас со него. Тежок период, се надевам дека има крај......

Психа ти е чудна работа, оди па разбери. Само три саати од денот поминати, а се заврши работа како за три дена. На сите телефони кои ѕвонат истовремено, фрчења мејлови и трчање угоре-удолу, од којзнае кој дел, мене малиот мозок ми ја извади ....

Kad si zvjezda sele moja
da si medju zvijezdicama
medju svojim sele moja
medju svojim sestricama

Драга,

Сутлијаш со цимет. Ширум отворени прозорци. И не знам по кој пат ќе го потврдам тоа дека утрото секогаш е попаметно од вечерта. Опуштено ми е. Збор кој не можев да го кажам извесен период. Нека е, сигурна сум дека заслужив. :)
385043_4125877303641_2016107918_n.jpg

Oh, yes !

Dear кајг :)
Моја прва kind of мобилна апликација :) многу кул, интересен проект шо голем дел во македонија ќе го користи :)... Се надевам дека ќе е многу забавно, дури позабавно и од шо изгледа. Иначе се друго онака, исто, рандом, кој гледа уствари...

Драга, имам ужасна вратоболка. Или лошо сум спиела, или сум искривена од лап топов. Мавтам како будала со главата, нејќе да крцне:confused:

Оооо драга моја кајганче па кај си ти те немам видено 100 години :pos: :icon_mrgr:

Еее драга кајгана си земав 3 слободни дена си се тргнав малце од работа си поуживав дома што е најважно си се прошетав :P со точак се возев бев до Кучково до крстот ги прошетав манастирите бев исто и кај внук ми го чував :love: и така драга моја кајгана не се дружевме овие 3 дена ми фалеше :( Ама затоа од денес не ти бегам тука сум :pipi:

Знаеш што ми фали кајганче море - плажа и сонце :love:
3123.png

32.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom