Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се јади ќе се пија ама на сите ќе им ги зберам мобилните, ич кур не ме боли машко женско на сите, ако праша некој превенција бе не сакам да ме има на слики гледајте што прават ваму :icon_lol:. И на М. му кажав немој да ве учам кога сме сами во ред се знаеме сите наши луѓе сме, ама долу вика нема горе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Или еј со коњакот шишето в раце и за сликање покрај ѕид како за стрелање и само ѕидот и нека препознае некој :pos::pos::pos::pos:, нова боја од поликолор одма го преваросуваме:pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Имам таква слика на фејсбук :icon_lol:.

Драга,

Прекрасен ден, а јас ни секунда не излегов. Заради глупиот предмет ! :tapp:
Марфи секогаш знае да ја зезне работата.
Ќе се расправам со него.

P.s пуштај среќа утре . :pipi:

Retards, retards everywhere.

Преубаво е надвор = Колоквиумска ми е.
После 23ти сигурно ќе врне.

Кога бевме малечки, седевме у маало на страна од поголемите, ги слушав кога коментираа види ја оваа плавуша каква е, бомба. Се чудев зашо пер ја викаат плавуша кога има жолта коса?! :icon_lol:

И каква е таа глупост бе, да ја викаат плавуша, а она има жолта коса. :confused:

E добро бе драга, биваше да го утнам автобусот??
Цел автобус промашив, тоолкав, огромен, со толкави бројки на него. :facepalm:
Треба тегли да ставам на очи дефинитивно.

ДК, супер поминаат ден, дај секој ден нека биде сончево. Иако вечерва беше бааѓи кочан, а ја зошто не смеам да си ја оставам мојата осетлива понежна половина да ми се смрзнува, си останав и без јакна :vozbud: :pos: Иначе книга не сум пипнал цел викенд и можно е да си ги зезнам оценкиве баш сега, е дури тогаш биче рата дома. Али има време за напињање, тоа од септември, сега само опуштено, опуштеноо :D Од утре ги вадиме и ролерките и уживање на стаза. време е више.:cool: Дефинитивно ова ми е најубав март досега. :love: :D

Драга I am feelin' good,very good today.
Знаеш зошто? Затоа што сум тежок,непоправлив оптимист.Постојат луѓе кои намерно сакаат да ме повредат,штета што не знаат дека не се замарам со нивните животи,нивните себични потреби.Знам дека имам добро срце Драга,но ми паѓа тешко кога морам да бидам лоша и да покажувам заби само за да некој си ја научи лекцијата.Да,точно е дека сите добрината ти ја сметаат за слабост.Епа погрешно ме процениле,само тоа ќе кажам. :D
Ќе ти ја спукав Lauryn Hill за малце пасент со временцево,но ја слушнав на VH1 Badu која ми е една од најпочитуваните soul i hip hip уметници.Ајт! :)

К.
Толку убав ден надвор а јас го утепав денот на работа..............
Па уште колку да не е без ич читам некои носталгични текстови дури и солзи на очи ми доаѓаат, ама јак сум јас ке издржам.
Доста е ко за мој прв пост на темава.
П.

Драга,

мислам дека почнувам да сфаќам како функционира чудово наречено живот.Добро,не се,ама малку по малку..има надеж за мене :D

Кајганче!
Од 9 до сега на факс.Да, и самата не знам од кај ми е силата да седнам и да ти пишувам.
Меџутим, во овие моменти заборавам на уморот и на немоќноста, пошо ми стигнале 5(со букви:пет) рати од стипендијата и летам у облаци, скокам у соба и више неам поим шо зборам и... аааа!:vozbud::vozbud: :vozbud:

Драга Кајгана,
Ако не заборавам колку сум лута, повеќе не кажувам кој коментар ми се допаѓа. Доволно е што јас си знам.
Поздрав,
Пиперче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom