Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Денес драга официјално ја отворив сезоната на трчање.
Мислев дека како што ветрот ме дуваше мене така ќе ми ги дувнеше и мислите и ќе се ослободев малку како физички така и психички... Ама ништо.
Хаоси
Сум се затворила како школка периодов. И не само сега, туку секогаш кога ми е потребен некој.

Mi se skara be :(
Losotiluk sum ponekogas :(
But I didn't mean it like that be pa :(

Д.
колку ме нервираат оние родители што имаат по едно дете и што го прават како да е цар/ица на земјава :tapp: абе го осакатуваат детето бе. одвратни ми се и за гледање и за слушање. човек може слободно да си пука у колено кога е во нивна близина. и на крај што ќе испадне од детето? кретен/ка невиден/а......
п.с. мачкиве не се поднесуваат повеќе. ми застанале под пенџере и се размножуваат испуштајќи различни иритирачки звуки и крици.
-чувството кога мачката од комшијата има подобар сексуален живот од тебе :X3:-

Драга,

Ко бајадера сладок е, сладок е сладок, жими се ... Тралалала, не знам како идеше песничкава понатаму. :D

Не зборам за некој дечко, Бог да чува, туку за животот бе. Да, сладок е, убав е, поготово кога неколку дена си на гумени бонбони, од што немаш време, а ни волја да си земеш да си зготвиш нешто. Ако, мене ми се супер, ми го прават светот розов и поднослив.
Исто и на многу чоколадо бев деновиве. Се надевам дека следниот пат ќе му текне дека сакам Најљепше жеље со бисквити, иако и лешниците не се лоши. Сепак, не се мој прв избор. :D

Иначе, сладок ми е животот денес, оти го положив мизерниов колоквиум! Дааа, после 2 недели макотрпно бубање на такви срања, на кои по 5 дена нема да се сеќавам, по два саати спиени денес (а најмногу вкупно 12 во последниве 3 дена), по многу несови кои повеќе ме заспиваа наместо да ме држат будна, ја положив мизеријава. Бар првиов дел.
И го мразам професоров, му ја мразам книгата и се надевам дека за ваква психичка тортура врз мноооогу студенти, ќе иде во пеколот! Во деветтиот круг на Данте!
Не се бунам да учам било што, али што стварно ќе ми користи, али ова ... Ова здрав (нормален) човек не знам како успеал да го напише, а мојот сеуште нормален памет не знам како успеа да го научи НАПАМЕТ!

Како и да е, сладок ми е животот бе.
Никогаш не сум си играла топло-ладно, али сега си играм, и ако, и тоа ми е слатко, убаво ми е.
Викаат дека ако некој го пуштиш да оди, ако не се врати, никад не ни бил твој, а ако се врати, твој е засекогаш. ;)
Сега можам комотно да му се потпишам на моето сопствеништво врз него и да му го залепам на чело, па нека си се шета со мое име и презиме, да се знае чија сопственост е. :sneaky:
Финтата е што го познавам тооолку добро, што ни тој сам не се знае. А тоа го плаши, зошто тој не сака да губи контрола, тој се вади од памет кога нема контрола во било кој поглед. Со две-три реченици, пак можам да го вратам на старо, пак да си ја чука главата. Знам кај да удрам. Али не, нема јас да го измачувам, греотка е, доволно си е самодеструктивен, па и јас да си играм мајтап.
Ако, сладок е и тој. Вечно збунет, али сладок. :pipi:

И да, ги обожавам баба ми и дедо ми бе. Онака ептен, душата ми е наместо кога ми се ок, ми даваат огромна позитивна енергија. Фамилијава за ништо не би си ја менувала, тие ми се единствена потпора, моето прибежиште од сета мизерија. Си ги сакам. Многу.

Кајгано, шеќерот ми е ептен качен, примеќам.

kajgi, koj maler treba da sum u 4.00h da dojdam v bolnica od so mi e loso i oste da cekam rezultatite od krvta... U pm veke so zabite. Ta bolka ne se podnesuvase veke :( aj se nadevam oti ke bidne oti sa kak so me bolat zabite, mi ide da si gi sokrsam ziti mene...

Како ме изнасмеала мајка ми :pos::pos::pos:
Прилегна пошто и беше лошо и ми вика разбуди ме во толку и толку. Одам да ја разбудам и ми изгледаше океј како да се расонува и ќе стане.
И одеднаш ми вика ги скри ли книгите?o_O
WTF си викам, кои книги.
МИ вика абе книгите што ти реков да ги скриеш :pos:
Од кого да ги скријам? Кои книги?
Абе книгите од Хатиџе што требаше да ги скриеш?
Штооооооооооооооо? Хатиџе? Какви книги бе, што збориш?
Абе Хатиџе не смее да ги види книгите?
Која Хатиџе бре?
Хатиџе бе, од Величенствениот :pos::pos::pos::pos::pos:
Што ти прават Турскиве серии :facepalm:
Вриштам на цел глас од смеа, и уште ми се налути зошто сум се смеел како ненормален.
И таман мислев се расонила, и викам одам јас сега на утакмица.
И викам ќе одиш негде?
Да, ќе одам.
Каде?
Да примам мито...
ШТО? o_O
Мито бе...
Какво мито?
3-4 илјади евра, треба после да ги донирам на...
Реченицата прекината од уште едно мое громогласно смеење :pos::pos::pos:
И така ме избрка дека сум ја вознемирувал, ќе видиш после кога ќе си дојдам дома ќе ми вика зошто не сум ја разбудил :pos:

Кога ќе видам трудна жена во штикли ми се темни. Добро бе толку ли се мазохисти македонскиве жени? Штикли на плажа, штикли кога се трудни, штикли на излет... :tapp:

К,
Они ми зборат, јас бледо ги гледам... Од едното влегува, од другото излегува. Не можам да се сконцентрирам да ги дослушам, после првата минута досадно ми е. Ај да кажеме дека е Стрелчето во мене, :cautious:, ама незгодно ми станува на моменти, кога некој ми збори 10 мин, а јас појам немам за што ми збори. И само се смешкам и климам со главата.
Инаку, сите пак ги сакам. Тие е што ми згрешиле (а многу се) може да се опуштат, прекинав со клетвите :) На тие што сум згрешила, хмм..., нема такви :D Life is beautiful again. :*

Мала, не е можно тоа колку е уствари трансот убав. Права музика за душа :love::love: ! Ги преслушувам сетовите од петокот вечерта. Чудо едно, кога ти вртат дома на двата пикинезер звучки - како да не се истите траки што си ги слушал и на кои си скокал како луд во салата .. I miss ASOT ! When's the next trance party ??

Сакам таков фриз !!! кајги ме подржуваш сигурен сум у тоа.....

ако ја утнам нема шанса за поправка :pos: за 2-3 дена после е д-деј.....не сакам да изглеам фејл за цел живот да го паметам тоа. :icon_lol:

богатите го прават тоа што сакале да го прават како мали деца,но немале пари тогаш. траст ми,ис нот изи

Драга ...

пак пешки од факултет. Ми треба вакво шетање кога сум нервозна и нерасположена.

Драга,
* Некогаш се осеќам баш вака:

tumblr_mjk32b1Saj1rkchmwo1_500_large.jpg

Btw Што им е филмот на сите што го користат: if you know what i mean. ?! :sick:

драга,

жената и кравата бирај ги во своето село,рекол некој паметен.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom