Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Се вратив од на нива. Шо работа сум завршил ја гноев денеска, цело село мирисат на мискојна. Ама ако, да се знае чиј пипер е најлут.
Сега ја чекам домаќинката да ми се врати од работа па да се спреми. Прво ќе одиме во ресторан на ручек па во опера со пријетелите. Ќе пееле некои италијански преработки од хитови.
И така.

ДК

2 нужника и 2 километра ров за 4 години....
Да живее Македонија, и ти барабар сос неа.. .

Луки

ДК
Песничево ти го посветувам тебе, мене ми е во ум толку долго време, на рипит е, ми доаѓа да скокам да урлам.... :cool:

Кајги последниве два месеца се осеќам мн продуктивна, многу работи научив од медицината, и си фатив ред во работава, профи сум со игливе хихи, летет ко пикадо... пу пу пу да не се заречам :)!
Колку се осеќам убо кога спремам терапија, па мешам лекарства, кршам ампули!

Бидејќи нАли сум си доволна сама на себе, па сама на себе и ќе си го честитам 8ми март, со следнава gif анимација.:cool::cool:

tumblr_mjckf7bizd1rikjyro1_500.gif

:love::love::love::love:

И еве една песна од Тупак, ко совршена за денешниот ден!
But please don't cry, dry your eyes, never let up
Forgive but don't forget, girl keep your head up
And when he tells you you ain't nuttin don't believe him
And if he can't learn to love you you should leave him
Cause sista you don't need him
And I ain't tryin to gas ya up, I just call em how I see em
You know it makes me unhappy (what's that)
When brothas make babies, and leave a young mother to be a pappy
And since we all came from a woman
Got our name from a woman and our game from a woman
I wonder why we take from our women
Why we rape our women, do we hate our women?
I think it's time to kill for our women
Time to heal our women, be real to our women
And if we don't we'll have a race of babies
That will hate the ladies, that make the babies
And since a man can't make one
He has no right to tell a woman when and where to create one
So will the real men get up
I know you're fed up ladies, but keep your head up

Далеку сум од феминистка, до пред некоја година се тепав и не дозволував да ми честитаат (пред се затоа што и се уште не сум жена), ама денес ми е некако убаво на душичката и некако мерак ми се направи, голем...

Казни се (удирање на сопствената глава од сопствената десна тупаница) :icon_lol:.

Денеска и е роденден на сестра ми карактеристичен ден, а и цел ден внуците ги чувам и добра дадилка сум :icon_lol:.

Жени подароци си купуваат сами на себе едни на други, па добро сега на некој нешто им значи за нешто од нешто, јас овие денови во пари ги гледам искрено :icon_lol:.....

М. и З. на чајанка ај да ти ебам работата, а бе кај ги носиш не му е денот на овие мутавиве :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ама има за јадење и за пијање :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

А бе се палам на невиност не викам не, ама и ти ја претеруваш :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:...

Драга, седиме така ние на одмор во школо и кога оп еден типац 25+ години ако не и 30ка со мотор ќелав набилдан застанува пред школо и флертува со 2 девојчиња од прва година...и тие бештиите две без срам без ништо си седат со тој си прават муабет точно на влез на школски, а тука полно професори :facepalm:
Незнам кој е поголемиот клошар во ситуацијата дали тие или тој. Уствари како бе незнам, се знае дека е тој глупакот кој брка девојчиња што би се рекло деца.
Ееех, овој чудесен свет.

Драга,

знаеш дека се опседнувам со некоја песна и тоа трае одреден период.Еве од денес почна лабмадава. :D Како игра малово,уфф..и јас би..:P
Било 8ми март денес,голема работа.Треба секој ден да и го направиш посебен на жената,без разлика на датумот.Не треба посебен датум за да ја изненадиш со обичен цвет,ама ете така сите мислат.
На здравје. Хахаха

Драга.
Вечер кога ќе си легнам ќе сонувам како пакувам саксии, кога и да ги затворам очиве циклами ми се вртат во мозоков. И утре конечно ќе спијам, ако некој ја има (не)среќата да ме разбуди, ќе зажали што воопшто е жив.

Драга,

Значи неможам да поверувам на кој чекор е подготвено Македончево, дали за 40 евра се продава патриотството?
Па и милион да се не го давам.
Уште без срам ни перде, пишува на други да ја прифатат понудата.
До каде со овие банални работи?
После зошто ,, ПАРАЗИТИВЕ,, владеат во Македонијава.
Епа ете затоа што сме ПРЕДАВНИЦИ, ПРОДАДЕНИ ДУШИ.
Неможам уште да се освестам послее оваа информација. :tapp:

Д.
денеска стомаков ме скина. колку гаден пролив ме фатил :oops:
цел ден го поминав во купатило. сега пред 10тина мин. бев, дојдов само да те видам и пак одам да го ѕирнам вц-то.
цел ден го поминав во лежење и трчање до вц.
му реков на тато кога ќе иде од работа да ми земе едно каранфилче за да и дадам на мама за празников (скромен сум си јас, тато нека и го честита со повеќе), им се јавив на бабите да им честитам и на 2-3 поблиски другарки. на другите преку фб им честитав :cautious:
ај сега уште еднаш мора да појдам до вц, па ако најдам добар филм ќе гледам, ако не......ќе си легнувам.......

Се осеќам како слот (додуша незнам како му е правилно име) на гранка:LOL:
images

three%20toed%20sloth.png
smiling-sloth-kathryn-colvig.jpg

Камо да можев да маневрирам по дрвја како него :icon_mrgr:
Утре идеме да бараме ново патче до крстот, ќе биде возбудливо :icon_mrgr:
Негоооо, каква дилајла е овој Иван Исцелител :pos:
Сидата настанала кога во Африка луѓето немале што да јадат па јаделе мајмуни кои биле заразени во крвта, па после кога се онаделе едни со други, комшии со комшии се пренело низ цел свет :icon_mrgr:
images

Ништо ново кај мене, баскетов што го здипливме одлично ни дојде, се оставаме на игралиште :icon_mrgr:
Сега ми текна што ме нервира највеќе :D
Седиме пред да почнеме со некоја партија баскет и сите шутираме да се загрееме и некои ќе се зазборат а несвесно некој од нив внесен во муабетот го има баскетот во рака и само го тапка а не му текнува да шутне :rolleyes:
sloth1s.jpg

И низ целиов овој слотерски муабет, сакам да ти кажам дека положувам како Џорџе Мурешан и пуцан тројки како Тајрон Лу на НБА 2000.
И одиме хееееееееееееееееееееееј хоооооооооооооооооооооооооооо хеееееееееееееееееееј хооооооооооооооооооооооооооо хееееееееееееееееееееееееееееееј хооооооооооооооооооооо хеееееееееееееееееееееееееј хооооооооооооооооооооооооооооооооо
:pipi:

La lalalala evo mene opet blago meni opet ja,
Lalalal tralala evo mene opet blago meni opet ja.

цел ден го преживеав со римите на Ајс, иако тргна многу тапа и уште е тапа ова ме прај да се смеам ко ненормален... што и сум. Иначе скопчав некој лоши работи,неможе друга, а посебно таа иста личност да се приближи до мојте емоции, освен ако стварно не го заслужува тоа, испаднав мек ама тоа е ... веќе недела дена не ми е гајле али понекогаш боли кога те откачуваат за едно обично кафе...

п.с. ми дојде сестра ми на гости и ќе ја шетам овдека па ќе сум заглавен викендов :) и ќе биде интересно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom