Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Со гордост ќе си кажам дека денес ми пристигна Зборникот од Србија во кој е објавен мој есеј/труд како сакаш наречи го. :cool:
Горда сум на самата себе и сум среќна како мало дете...:oops:
Со оглед на тоа колку ми беше лош периодов, ова беше само потсетник да не си ја заборавам сопствената вредност и да се ценам самата себе.

Знаев дека иам наебано од тоа млекото со афлатоксини :tapp:

Кога ќе ја стават sex on fire на фејсбук во шест сабајле, дали значи дека имале секс ноќта? :гик:

Аууу нинџи еј,слушам брмчи нешто,кревам ролетните,што да видам.....вредните вмрофци лепат плакати во 3:30 по полноќ ,а јас па мислев колата ми ја крадат. :pos: :facepalm:

мака ми е шо не ги прашав за колку ги ебат......

и штета што не ни е функционална полицијата,до сега бааѓи ќе наебеа на пријава за вознемирување :icon_lol:

кајги како ме заебава мониторот, и неможам да го преинсталирам виндоусот, пошо дур да запали мониторов се крена виндоусот, АМА не се нервирам пошо денов ми е погоден 100 % има да се отепам од шетање , ќе шетам дур не цркнам денеска, па после вечер ќе спијам ко бебенце.
а и да Шерлок е најак, а и vampire diaries не е лош

Грлото ми е катасторфа. Масакр ! Се надевам дека таа пумпицата шо ја земав за воспаление ќе ме оправи колку-толку за петок вечер. Тоа е, цела година здрав-прав, на 3 дена пред најголемиот настан во овој дел од годината грлото крахира. Way the go throat, great timing ! Па и кога ми кажаа дека Јана доаѓала во петок и треба да договориме дејт, ми се идеше да се шукнам од земја. Цел живот, отрпнав од вакви факд ап ствари и лоши тајминзи .. Мораше баш сега, баш овој петок да дојде, од толку многу петоци пред и потоа. Оф лелеееее .... :facepalm::(:(

Капа доле и СЧ за изјавата :cuc: ! Поради ова, ќе навивам за Реал до крајот.

Од толку експерти што има во државава за некоја година ке нема овците кој да ги чува и нивите кој да ги копа. (n)

Драга, да не беа бугарите немаше да знам што да одберам за 8ми март... како што пишува на флаерот- ќе биде многу изненадена :love:
601427_484305091617425_1443952780_n.jpg

Кајганче ова се според мене двете најубави жени во светската политика, како се држат свака им част. Милфки се, али би ги уфф ... :sneaky:;) Најодговорно тврдам дека овие жени ја утнале професијата, требале да бидат топ модели :)

Argentina-Cristina-Fernandez-de-Kirchner-lg.jpg

Кирхнер претседателката на Аргентина :love:

yulia-tymoshenko.jpg

Тимошенко - поранешна премиерка на Украина :love:

nuthin' much, just saved a little kid's life yesterday.
ама озбилно, ќе го згазеше автобус среќа што го фатив на време. ми идеше да и залепам некоја на мајката, на раздвижена улица го оставила детето со точакот да си вози, овца некоја.
толку, неам друго шо да се фалам, ај чао.

Слушам проѕирни ветувања за подобро утре
Но ништо не се менува ќе го дочекам ли тоа утре
Скандали, афери се заборава пред избори
Во 2 милиони слепци едноокиот е водич!!

Драга...почнаа да напнуваат со смрдените избори и ПРАЗНИ ветувања! Одвај чекам да помине месецов и да запрат.

Ова не е пост.

Јас не ти одговорив.

Кајги, мрчатори, мрчатори everywhere. Не може човек глава да подигне од толкава негативна енергија.
Кажи ми, како успеа светот да стигне до степен кога хејтерите се кул?!

I heard a joke once: Man goes to doctor. Says he's depressed. Says life is harsh and cruel. Says he feels all alone in a threatening world. Doctor says, "Treatment is simple. The great clown Pagliacci is in town tonight. Go see him. That should pick you up." Man bursts into tears. Says, "But doctor... I am Pagliacci." Good joke. Everybody laugh. Roll on snare drum. Curtains.
story of my life... некогаш си изигравал кловн, си праел журка на многу луѓе... од тогаш после некоја твоја грешка (намерна/ненамерна) нема кој тебе да те насмее... технички никој што ти сакаш да го видиш не сака да те „дружи“ да кажеме... и сума сумарум секогаш за ништо. Не, дефинитивно не вреди веќе ова глупирање. Ма не е*и никој 2% и тогаш ќе се види се, ко уствари стигаш до некаде па те газат. Мислам, глупо е, само сакаш да си напрајш некој рандом муабет и те сечат сред то, иако претходно можело истото то со денови да се прајт...
јебеш, и од ова ајр се немат...

Јас никогаш не сакав да се женам,
никого да сакам не сакав јас,
но еднаш во велешкото кино,
јас добив карамела од девојката до мене
и се сврте се..
Таа карамела,таа за све е крива
таа карамела што ја изедов јас.
Таа карамела, поради која и се оженив јас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop