Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajgana,

Isto e se, nema nishto novo jbg. Ushte se divam na slikite od Viena, aj choveche, dobri spomeni. Sum bill na baegji mesta ali crkvava, stara 500 godini, me ostavi bez zborovi..

05289760479b11e2918122000a9f0a12_7.jpg

:cuc:

Though I don't know why I chose to smoke sess,
I guess that's the time when I'm not depressed...
But I'm still depressed, and I ask what's it worth?
Ready to give up so I seek the Old Earth
Who explained working hard may help you maintain
to learn to overcome the heartaches and pain
We got stickup kids, corrupt cops, and crack rocks
and stray shots, all on the block that stays hot...

Драга,
На шо дроги бев прв семестар не ми е јасно. Опуштена до таму и назад. Кај ми беше умот не знам.
Сеа зато надокнадвам и паничам и за прв и за втор семестар заедно :eek: И ми се јајт ама прегоре сијалицана во кујнана, ама не е фер озбилно прст пред око не се глеат. Јаболка иам до мене ама јаболка бе, не ги сметам за јадење. Шодае.
Убав ден денес, сончево, ама кој видел....то е.

Одиме спартанско викиншка комбинација, еден ден односно цели 24 саати без храна само вода (денеска), плус три дена воздржување од храна отприлика 16 саати, од 8 навечер до 12-1 другата ден. Во тек на една недела. Па да видиме што ќе излези :icon_lol:.

Само будала како мене може до два часот во ноќта да пишува домашна за да сабајле се успие и го пропушти предавањето на факултет.
Се мразам самата во вакви моменти!

Колку е разочарувачки кога некого си сметал за вистински пријател, си прошол низ сито и решето, си се радувал за неа кога и било убаво и си плачел заедно со неа кога и било тешко, а сега особата не знае да пише една пишлива порака да те праша како си, иако знае дека проаѓаш низ пеколен период...

Драга К.

Е ми прекурчи стварно. У Охрид денеска 220 автобуси на промоција на некој гомнар за градоначалник,утре исто ќе бидело,друг гомнар ќе го промовирале. А на било кој протест за МАКЕДОНИЈА,се на се нема 220 души...Сето најмило да ви го ебам на сите партиски војници!!! ПИЧКИ АДМИНИСТРАТИВНИ ова не е МОЈА МАКЕДОНИЈА

Драга моја Кајги

мозе по 100 пат се поторувам и незнам од каде да почнам
дали од фактот дека цела ебана дрзава ни е сјебана отидена по гаволитите дали јас сум сјебан и неспособен или едноставно сум сјебан јас и мојот зивот зошто сум се родил на погрешно место и во погрешно време
Пуштам телевизија и што да видам
најнова владина реклама
ЈАС ОДБИРАМ ДЕЛА- ОДБЕРИ И ТИ
ОД ДРУГА СТРАНА Б.Ц. И ОСТАЛА КОМПАНИЈА И АМДИ БАЈРАМ ОДОЗГОРА ДА НИ СОЛИ ПАМЕТ КАКО Б.Ц. НА ЦЕЛА ДРЗАВА МАМЕ И ЕБАЛ....
Кајги ако се е толку розево во дрзавава
зашто како порано не ми стигаат пари за да излезам на едно нормална пијанка со другарите
зашто секого што ке го виддам се зали кука дека не му стасува крај со крај ден за ден да зивее

денеска отидоа во ОХРИД да се гоштеваат со народни пари
во ред го разбирам тоа изборна кампанја е али 24/7 да си опседнат со бранко бе и остали
не кријам за вмро сум сум седел и по штабови и дезурства и се сум улозил дел од мојот зивот и време за таа ебана политик. тоа му останува на човек едино на тоа да се надева
на ебаната партија која ке биде потрчко за да му најде мозеби некоја достојна работа колку да има за зивеацка.
Сум рекол кајги и пак ке речам штабовите и партиските вработуванја се само за лезачи и неспособни луге кои не мозат да просперираат па лизат гз на партијата за една ебана достојна работа.
заебано кајги ептен
како да не си поврзан со политика во оваа мала оставена и од господ земја
која е иднината на младиот цовек воо дрзавата
1.да избегас и никад да не се вратис тука
2.да останес да рмбас за ебани 250 евра месечно со кој не мозес да изгурас за себе а камоли фамилија да одгледаш
3,да бидес газолизач на партија и да се умилкувач на партијата
не сакам да ја гледам негативноста во се но тоа е реалноста кајги кај нас
и ОДОЗГОРА НА СЕ ПОНИЗЕНИ СМЕ ОД СИТЕ
А НАЈВЕКЕ ОД ТИЕ КОИ ИМ ДАДОВМЕ СЕ И КЕ НЕ ЕБАТ КАЈГИ И ТОА УШТЕ МНОГУ ОВА Е САМО ПОЧЕТОК СЕ ДОДЕКА НЕ ПРЕЗЕМЕ НЕШТО КЕ НЕ ЕБАТ
КЕ НИ ПАЛАТ АВТОБУСИ КЕ НИ КРШАТ КОЛИ КЕ НИ ПАЛАТ ЗНАМЕ КЕ УБИВААТ НАИ ДЕЦА
А НИЕ КЕ ГИ НАГРАДИМЕ СО УБАВИ ДРЗАВНИ ПЛАТИ БЕСПЛАТНА СТРУЈА И СПОМЕНИЦИ

МОЗДА И ДО МЕНЕ Е КАЈГИ ВИШЕ НЕЗНАМ ШТО ДА МИСЛАМ
ДАЛИ СУМ ЈАС НЕНОРМАЛЕН ШТО ГО ИМАМ СООДЕТНОТО ЗНАЕНЈЕ ЗА НЕКОЈА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА МЕГУТОА ГО НЕМАМ ЧОВЕКОТ КОЈ БИ МЕ СМЕСТИЛ ТАМУ......

ПОЗДРАВ КАЈГИ....СО ПЕСНАТА МОЗЕ ПО 100 ПАТ ЈА СТАВМ ТУКА
ЈЕБИ ГА 100 ЧЕКОРИ ЕВЕ ВИ ЈА 100 ПАТ ПО РЕД

кајги
дали ако ова го однесам во чернобил и да го истријам од саркофагот, ќе стане змеј ??
од планирани 2 часа на факс испаднаа 6, имам потреба од сон моментално, уствари секогаш имам потреба од сон :)

ZA INAT KE GLASAM ZA SDSM ZA INAT ZARADI TIE EBANI REKLAMII DEKA 2 MILIONA NAROD E VRABOTEN I SE E ROZEVO IZIVEAM VO NAJUBAVATA ZEMJA U SVET ZATOA MATER DA VI EBAM PERETE GO MOZOKOT NA OVOJ EBAN NAROD SVE VI EBAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OD TOLKU VRABOTUVANJA ZATOA SEKOJ STO GO ZNAM SE SNAOGA KAKO ZNAE I UMEE KRVTA VASA POLITICKA:mad:

Кајганче!
Денов прекрасности! :) Кидање од факс за кафенце, смеење и шантрање низ Скопјево зачинето со многу сонце и одлични наполетански песници чии стихови се тешко разбирливи ама битно е да се мумља нешто :icon_lol: Се уште не ми се верува дека денов постои сам по себе и се уште не можам да ја симнам глупава насмевка од фаца, ццц :icon_lol:.
On the other hand, утре пак по стара рутина, иако има шанси пак за некое ситно забегување :LOL:.
А, и се ближи колоквиумска онака, а ја неам чепнато книга онака.. Факд ап, ама морам да соберам сили и да ги напраам прашина последниве 6 предмета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom