Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Спие ми се. Ама не можам да престанам да ја слушам оваа песна:
Изгледа се пронаоѓам во неа.
Иначе ништо ново, во секој поглед.
А, да, досадно ми е. Ужасно досадно.

Кајганче!
1. Се надевам дека ја донесов правилната одлука и дека нема да има посериозни последици во иднина.Ќе ја истрпам лутината, надевајќи се дека периодот ова време лани, нема да се повтори пак зошто инаку ќе паднам.
2.Ми се повраќа од срањава што се дешаваат пред мој нос.Лицемерие и дволичност насекаде.Треба да му се јавам на мојот пријател рамнодушност и да му кажам повторно да стапи во акција.

Драга,

убав ден. Да се искористи максимално. :)

охх драга..
Осеќам како пак тонам во длабока меланхолија со приспивен призвук.. повлечен од цела популација, затворен во својот ум кои неможеше да се вклопи во сето случување.. сурово, оштетен за чувство.. потиштен од околностите... краток блесок на бесполезна идеја.. оскудна за другите, а нема задоволоство и кај мене.. пак се најде некој за утеха, неразбирлива.. но барем искрена.. би сакал да ценам, но ги потрошив силите обидувајќи се да докажам дека можам.. слабости на мојата суета.. тешки звуци ме допираат површно и матат мисли, зар не е апсурдно што неможев да бидам само јас.. каде би водело ова "самоуништување", немам енерија.. ги испив сите флуди да профункционирам и пак би било исто без никаков допринос од сите влијанија, притисоци, насмевка, а нема радост.. уфф зошто морам ?

Драга
разочаран сум од тоа какви импотенти куриња владеат со државава, да знам каде да се пожалам во еу одма би направил, како можат тоа племето да се соберат 5000 на протест а ние едвај 1000 да собереме, бројно се поголеми и посилни и пак сме the underdogs.. неверојатно каков народ сме еј..:facepalm:

Драга ...

а да спакувам јас куферот и со татко ми во Казакстан да отидам? Најпаметно е така, не можам ова да го гледам што се случува срце ми се кине

Цела ден го тркалам ова еднорачново тегче за гради и стотина скелекови во додаток :icon_lol:. Не можам да прекинам еј нема ни болки ни ништо во мускуливе повеќе ништо не чувствувам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Во деновите кога не вежбам ми се вежба пак, акога вежбам цела ден од сабајле ми се случува последна серија кај 12 ноќе и само викам уште оваа и готово, уште оваа и готово, уште оваа и готово.....

Насадивме шест дрвца по две кајсии, праски и круши, остана црешата студеше многу и си заминавме...

Еве и вечерва аааааааааааууууууууфффффффффффф

--- надополнето: 2 март 2013 во 19:23 ---
Цела ден го тркалам ова еднорачново тегче за гради и стотина скелекови во додаток :icon_lol:. Не можам да прекинам еј нема ни болки ни ништо во мускуливе повеќе ништо не чувствувам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Во деновите кога не вежбам ми се вежба пак, акога вежбам цела ден од сабајле ми се случува последна серија кај 12 ноќе и само викам уште оваа и готово, уште оваа и готово, уште оваа и готово.....

Насадивме шест дрвца по две кајсии, праски и круши, остана црешата студеше многу и си заминавме...

Еве и вечерва аааааааааааууууууууфффффффффффф

Како ми е смачено од целокупната ситуација во државата и општо ми иди да ја земам големата карта на светот што ми ја испратија за претплата на Нејшионал Џеографик како поклон, наместам на sид, да земам пикадо, да замижам и да фрлам на мапата.
Таму каде што ќе се закачи да земам и да отпатувам. Како што ме тепа малер во последно време може да го погодам Чаир.

кајги само тука знам оти можам да се издушам и тука ке ги јадат гомната шо сакам да ги јадам а ти, има само да кутеш и читаш шо имам да кажам. не те питам дали се разбрааме оти знам дека ти повеке разбираш за разлика од мекои ѓубриња.

постот го посветувам на сите рамковни, планинари, Албанци, љочки и сите тие ѓубриња шо може да се идентификуват со тава име и на та етничка група. тава денеска на мирен протест ли ви личеше? а скаперници? погледнејте видеото и оценејте..

само една работа запамнејте, секој почеток има и свој крај... нема да може да правите такви гомнарии тука. до кога ке е така не знам ама знам оти и на тава ке му дојде крајо...

Државава ни е отидена во курац.

Младиве се една обична багра која нема кај да ги истури фрустрациите и се обидува на улица да го прави тоа врз недолжно население и со кршење на се и сешто.
Ради 200 говеда од вчера и денес ќе се обвинува секој жив човек во дравава само ради одлуките од политичката елита.
Од 2001. до 2545 една работа добивме. А тоа се постојани меѓуетнички тензии во интерес на меѓународна заедница. Македонците и Албанците се експериментални глувчиња во оваа држава а Македонија е уште еден експеримент држава. Со ваква багра не може да се тера напред од било која страна. 100 говеда не можат да го зачуваат Џавери да остане на власт исто како што и не можат да иницираат да се смени. Тоа што можат е само мирно да протестираат бидејќи само будалите и глупите не знаат оти Македонија е поделена во 2001. од страна на надворешни влијанија и интереси и било која гарнитура до сега за жал не може ништо ама баш ништо да промени.

Овие два дена ова што се случуваше е идиотизам од страна на амеби кои треба да се сотрат.

Сите сме со испрани мозоци!

Look at the shoes you're filling
Look at the blood we're spilling
Look at the world we're killing
The way we've always done before
Look in the doubt we've wallowed
Look at the leaders we've followed
Look at the lies we've swallowed
And I don't want to hear no more

Тоа би требало се да опише.

Се најлошо да им се деси на ТИЕ што искористуваат малолетници од прости и необразувани родители и ги тераат за некои измислени цели да кршат по улици.

Да не веруваш дека дошол и тој ден...
Денот кога мојот мен веке не е ни мен а не па Супермен...Денот кога не знам ни дали веке постои некој кој би можело да се нарече мен.
Денот кога би им рекла - повелете, земете...нека конечно биде ваше...заслуживте! Она што било едвај зачувано, сега е изгубено...Затоа што никој не е ни супер ни мен за да каже: НЕ, тоа не е ваше, тоа е НАШЕ.
Да би имала волшебно стапче да сменам, веке не знам дали воопшто би сменила. Не заслужуваме...сега можеме само да си ги облечеме балетанките и да заиграме онака како што ќе ни отсвират.

Не пишувам овде, но ајде Кајгано, не можеш да ги затвориш сите можни теми каде што можеме да дискутираме за моменталнава ситуација во земјава. Форум служи за дискусии, особено сериозен форум и масовен како овој.

Драга , сум приметил дека многу користам смајлиња :D не ќе да е на арно работава ... на женски само вакви :P им праќам , а на другари строго сум со овие две :) :D...

:нинџ: права сум ... да ги имаше по социјални мрежи и овие смајлиња што ги имаш ти , е тек тогаш би бил главен фраер :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom