Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга <3 <3
Ја слушнав песната од Лозано и Есма:place:
...ојдов да се убијам.

Д.К

Каков можев вака да заебам се не ми се верува, потфрлив ептен, не личи ич ова на мене.:(

Кога премногу очекуваш на крај остануваш само разочаран ... :tapp:

Него драга кајганче после толку време денеска денот ми беше ептен добар сонцето ме расоположи како никој до сега точакот само штета :confused: бидејќи не можев да си возам на Водно малце оф роад али нема везе утре би требало да киднам некаде со точак иако сум до сабајле на работа :icon_mrgr: маратонска смена :вонзем:

Pa mozele i masko da te krstat Drag Kajgan.

Да те ебам у државата 1 дел......

Немаме 1 денар ситно,сакаш ли мастика ? - не не сакам ! а ќесе ? не за 1 работа можам и во рака !

Мила продавачке,дали тоа значи ако немам 1 денар за вашето скапоцено ќесе,можам да ви понудам мастика за компензација ?!!!

:гомце:

на личен план се ми е тиња...... :D

Д.
денеска прв пат после година ипол се сретанав со другарка од средно. последен пат ја видов т.е. бевме заедно кога частеше за сестра и кога се роди. знаеш после кој навака, кој натака и не можевме да си видиме, само се допишувавме и се слушавме на телефон.
таа беше иницијатор за нашето гледање. ми се јавува и ми вика: сама сум со сестра ми, ја чувам, ако сакаш ај да излеземе да се видиме. тамам и времето нели беше супер.
и така прв пат ја видов сестра и :X3: Лина. како што ти спомнав има година ипол и замисли какви се дечињата на таа возраст.
знаеш дека во македонија е чудно да се има сестра/брат на толку голема разлика (скоро 20 години) и сите некако чудно те гледаат т.е. мислат дека ти е дете. ај батали тоа.
туку сакав да ти кажам дека долго време не сум бил во близина на мало дете. обично ги гњавам додека се мирни, а после кога ќе почнат да плачат си се повлекувам.
а оваа Лина права итрица да ти била. кога сака нешто покажува со рачето и овие ако не и даваат почнува да плаче и на цел глас МАМАААА МАМАААА и сите луѓево околу тебе те гледаат чудно и со поглед ти викаат да ја заќутиш.
на крај кога ќе попуштиш и ќе и дадеш тоа што сака, фрла еден ваков поглед :sneaky: (како да ти вика: нели гледаш дека пак е по мое)...............
туку утре треба порано да станам, решив да спортувам па веќе закажав термин за трчање со другар.

Дир Кајгано

Ти немам пишано којзнае од кога.
Денес исполнет денот до максимум, среќен и тажен во исто време!

Драга,
што муабет да правиш со човек кој кога ќе истури чај врз себе се врти и ти вика: „Кики. помогни бе!“:eek:
Па не си дете од 3 години за да не можеш сам да се средиш и да бараш помош од мене како да сум ти мајка... :facepalm:
Мажи, Драга... уствари деца, не мажи. :tapp:
Поздрав и еве ти една:

So e forata so mart i fevruari
Kako po glavolite se pisuva prasalnik na ovaa tastatura
Trebase sega da ne me boliglava i da igram vo zadimena prostorija i pokraj zabranata i vesela da bidam ama znaes so mi se desi
Ic da ne ti e gajle so mi se desi
Odi gledaj si ja svojata rabota
Stvarno polesna za kucanje ovaa tastatura а и македпнски има ама на македонски потешко е
Go back to the roots. Latinica.
Iso sakav nesoda mrcam be ne mi teknuva?
Lele otkriv kako se pisuva prasalnik
Lele smajlito mi go nema!:-D
Eve go be:-D heeeeheeee
Lele radosti :-D
I taka ti vikam me iskina glava.
Zaboraiv so sakam....
Aj idam surfers da igram.
Ok pozz.

Ne mi e zeleno smajlito . :-D
Zosto? :-D
--- надополнето: 2 март 2013 во 01:15 ---
Ne e fer vaka sea :-(
--- надополнето: 2 март 2013 во 01:16 ---
Lele i drugive mi se tapa!!! :mad:

www.avalon.com.mk/NOV/sliki%20za%20index/sg2013_main.jpg
Ti da ne mrcis posle.

Драга ...

не ми е сеедно. Чудно е малце, ама ќе се навикнам. Не знам ни дали ми се иде на апсолвентска екскурзија. Вчера ми се идешее, денес не, утре сигурно ќе ми се иде. Што е со мене? Треба да почнам да учам, сигурно подобро ќе ми биде. Чао!

мммм драга
Гледам околу мене како луѓето сакаат да живеат. Не знам зошто, повеќе не ги гледам исто. Им ги гледам мислите, фаците, онака ладно набљудувам и посматрам. Ми се чини некогаш како само јас да се замарам со такви работи. Како само јас да се грижам за нешто важно. Ми изгледаат како некои мравки да си ја бркаат работата.. Стари, млади, убави, грозни, познати, непознати, паметни, глупи, сите ми делуваат исто. Не знам што ми се дешава. Нон стоп проценувам ситуација, почнав психата да ја разбирам. Иако исто се понашам, сега глумам. Замисли пред една година, со мојов памет, сега ми иде да си ја мавнам главата од зид. Ама времето ти е badass работа. Се плашам дека нема да се вратам во нормала. Уф, како би заспал сеа убаво, касно е. Ајде кајги остани ми со здравје, гледам и ти си имаш работа.
Психопат станувам бре..

:pos::pos::pos:

I know i know :D

Talenti talenti everywhere ama dzabe,another level ppl. Me is noob.

Драга, ете ија да ти пишам пак, се оддалечивме :(

Како и да е, животот си тече постојано, ден по ден, месец по месец, година по година си врви. Чувствувам дека живееме во историско време од многу аспекти, светот се менува, кога не се менувал но во тек се некој крупни промени кој ќе ги осетиме после подолго време. Ете и лично мене ми се менува животот чекор по чекор. Постапките си течат, од страна можеби све си изгледа плански и со некој редослед но напротив испаѓа ад-хок, барем за мене. Периоди на промена се често бурни, така и за мене, не негативно но животот и приоритетите си се менуваат. Се надевам само дека ќе останам ваков како што сум, не сакам некој принципи и замисли за животот да ги менувам само поради тоа што „моментална ситуацијата“ тоа го бара.

Шо е со лижачиве бе, само на Форест че му лајкам песни од сега, ме уништи со Обична песна од Хит на денот. :icon_lol:

Мислам дека твојата членка погоре онаја Крејзи Појол имат биполарно пореметување, али кој сум да и судам.

Нејсе, денес сум на работа и то изгледа цел ден, шо да легнувам што да се мачам, ќе поседам до 6 па да тргнувам полека, се надевам дека го смениле вентуриво оти нејќум да летам у ваздух пред да земам плата, таксана ми е.

Home is where the PC is, и тој големиот телевизор на кој можам филм да си гледам понормално... ама пак тапа, иста монотонија кафе,кафе,кафе,кафе,кафе и многу кафе... е неможе, ми треба нешо паметно во животов, освен кафе, по некоја цигара и... незнам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom