Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ете почнаа да даваат зооморфни одлики на академски граѓани... Јас добро реков пред некое време - образовниот систем ни` е животинско царство - it all depends on a natural selection, including the alpha male, alpha shemale.
So says Saladin

Порака до себе не туку изјавувај љубов или дека ја сакаш пијан оти трезен кај ќе се бега :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Одма на другарка и и кажала и слушам речи му мори речи му, а оваа одговара доста бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Треба да прекинам да ги пишувам интимните работи овде е и тоа во пораката :icon_lol:.

Д.
што е финтава со харлем шејк???
еден ден ако ме нема на интернет кој знае што ќе се случи....
вчера речиси цел ден немав прилика да влезам на нет и сега кога влагам што гледам........Харлем шејк..........
ќути и овде не ме сретна слична тема :cautious:

А бе бегајте од лаптопот сто страни имам за преведување види ги :icon_lol:.

Слегувај ми вика брачка ќе јадиме чорба, опа каде во Пајтон. И одам кај него гужва за бел картон како за леб порано шо имало, јас за таа пуста чорба работата недовршена ја оставив :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ми вика ти преведуваш, да бе покрај пет професорки по англиски јас се шо треба од медицина до нуклеарна физика не е проблем :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Е како така, е така не сум нормален :pos::pos::pos::pos::pos:.

Нема лек :love::love::love:...

Значи кога слушам италијанска музика јас како да сум во друг свет.
Не можи некој да ме убеди дека постои поубав јазик, понежен, поинтересен.... :)
Aх, ми се разнежни душата :pipi:

Ѕвер е човеков бе...

h571E7737

smash, smash, s maaaaash!

Ете и тема му отворив, нека си добие повеќе внимание :D

Уф, што е добро кога после работа од 10 часа и 3 часа пат да си дојдеш дома и да се испружиш у фотеља пред компјутер... Мх, мх, мх. Јас, кафе во рака, слушалици во уши - best threesome ever!
Да послушам уште малце музика па ќе гледам Твин Пикс, може сеуште кафе ќе иам у шоља... колку кафе пијат у една епизода, ни у Менталист толку чај не се троши!
Ае.

ехх.....ќути не ми ја пукај душава. кој пат да ја видам какви само мисли ми поминуваат, можам со саати да ја гледам и слушам. после неколку месеци не ја гледам и нормално ја подзаборавам, ама кога ќе ми излезе пред мене :oops: пак се од почеток.......на голема мака сум............па уште кога ќе ми рече: Еее здраво Дарко, добар си? :love:
Stiffler's mom
tumblr_m0r0gi0NZq1r14jrto1_400.jpg

јас и таа (кога ќе дојде на гости, ок сеа не е баш ваква ама нешто слично.....)

п.с. овој ме потестува на мене, за оваа работа.

Сигурно ова ти е омилена песна:D

Луѓето ценеле искреност?
Ми вика биди искрен, кажи ми што мислиш за мене, и викам: ти си површна, родена си да бидеш жена на некој површен ко тебе што ќе те фали насекаде оти знаеш да му направиш кајгана за појадок, макарони со кечап за вечера и торта од бискивити и пудинг за да се заблажи, нејќум таква. Така слатко си го дочекав шамарот :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom