- Член од
- 2 август 2008
- Мислења
- 743
- Поени од реакции
- 460
драга,
новата година ја почнав како шо треба.
одлучив и спроведив на дело : за минливи работи во живото не се замарам !!
како на пример, испитнава сесија си ја започнав без нервози , без 10 херпеси како лани и се си полагам, стасувам на време и ми е супер.
отворив уште една класификација на луѓето во мојот живот, освен луѓе шо ги сакам и луѓе шо не ги сакам, сега има и луѓе шо НЕ постојат за мене, сместив неколку таму и баш ми е супер. Не планирам да се превртувам в кревет навечер како шо ни тие не се превртуваа за мене. И навистина супер ми функционира. Да ги видам на улица паднати без проблем има да ги одминам...
и среќна сум , зато шо не се замарам со тие шо не ги сакам - не постојат за мене , и им посветувам доволно време во животот на тие шо ги сакам : )
п.с одамна требаше вака ама АЈ !
п.п.с те сакам кајги!
новата година ја почнав како шо треба.
одлучив и спроведив на дело : за минливи работи во живото не се замарам !!
како на пример, испитнава сесија си ја започнав без нервози , без 10 херпеси како лани и се си полагам, стасувам на време и ми е супер.
отворив уште една класификација на луѓето во мојот живот, освен луѓе шо ги сакам и луѓе шо не ги сакам, сега има и луѓе шо НЕ постојат за мене, сместив неколку таму и баш ми е супер. Не планирам да се превртувам в кревет навечер како шо ни тие не се превртуваа за мене. И навистина супер ми функционира. Да ги видам на улица паднати без проблем има да ги одминам...
и среќна сум , зато шо не се замарам со тие шо не ги сакам - не постојат за мене , и им посветувам доволно време во животот на тие шо ги сакам : )
п.с одамна требаше вака ама АЈ !
п.п.с те сакам кајги!
се надевам кајгана ќе избегам од овој град планета еден ден и да заборавам на се и да не ме закачаат повеќе никој ... бидејќи ова е премногу. од лажење филмови правење доста е !

и температурата одма се намали, а баш сакав да излезам и да шетнам малку......................