Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Што убаво бев стуткана под 2те кебиња и јорганот а сега пак морам хорорите да ги преживувам во МЖ. А му викам на тато да не се акам џабе денес саботно по Скопје и така нема да ме пуштат на испит фино лепо ќе си го полагам на поправен термин, он ми вика не не оди пробај може ќе те пуштат. Добро ај, јас не знам он знае... и еве одам :place:
Инаку така убаво ми е, не дека те интересира ама сакаш да знаеш, знам :D

Pillow Queen баш убаа песничка имаш објавено и ај ак веке да си ојдела, се надевам завршила си работа... ;)

он: кајги, 2 ипол саата поминах спиејки додека сум на служба!! кур ме боле знаш... сабота е и живо пиле тука не прелетува. тука од едната страна ме мава климатизерот а од другата греалка. абе милини, шо да ти расправам... да имаше еден кревет и до тама ке беше со службата. до вечер немаше да ме разбудат..

Драга

Бидејќи јас сум контраш, а и ме напнаа со сликите Keep calm, да им објаснам нешто

884_392609804156854_382581794_n.jpg

Ете така !

Драга Кајгано.

Излези момче,право на тераса
И поздрави ја Гоцевата раса
Кренете раце високо горе
Наше ке биде и Солунско поле
Але алееее але але

Jaс сум спремна за да им дадам подршка на ракометарите. :icon_mrgr:

images

Напред момци.

Утре ми е роденден мала, ама по взаемната компромисна одлука и мојата желба да ги дувнам свеќите после 00.00 (у западњачки стил малце) - ќе го славам вечерва. Среќен сум и возбуден ептен, вака не сум се осеќал од легендарниот 16ти роденден. Не знам дали е поради тоа што влегувам во третата декада од животот, или оти оставам доста крепи година позади мене у која проголтав многу горко апче и што побрзо би сакал да ја закопам. Да може некој да ми ги избрише последните 6 месеци 2012, како во Paycheck, би потпишал одма за најбанална сума. Вечер биче јака фешта, едвај чекам. RAISE YOUR GLASSES !!

Д.
го отворив прозорот за малку воздух да влезе и слушам муабети од улица. две баби (70+) застанале и зборуваат за некоја си серија:
баба 1: ама ништо, рикардо ги фати кај што водат љубов :eek:
водат љубов...
водат љубов...
водат љубов...
кај научиле вака да се изразуваат? :вонзем:
едната дури и правнуци има.

и така драга да не постоеше фб немаше да знам дека денеска македонија играла.
значи не ми се влегува на фб од глупости, срања, недоносени луѓе, одвратни, психопати, курви, пијаници, љубовџии, манијации...........и од денеска официјално кажувам дека не влегувам повеќе на она срање од фб :tapp:

Јануари. Месец кој еднаш го немам цел истерано без да се затнам или испонастинам до степен да не можам да се кренам од кревет.
Зошто би била и оваа година различна, стварно не знам.
И нека дојде тој проклет 11ти февруари, у меѓувреме сеедно ми е како ќе поминат сите обврски. Само нека поминат.
Ми треба слобода. Многу ми треба слобода. Да станам едно сабајле, да не мрднам од кревет пошо нема да треба да направам ништо.
Евентуално да се довлечкам до дневна до тросед и да испаразитирам таму пред ТВ цел ден.

Ббај

Кајг
како да му објаснам на тие младичите од Гугл дека НЕЌАМ да си го сменам јузеро на јутуб во моето полно име и презиме,и дека ме заболе шо сегашнио јузер бил тежок за читање на тие шо ме знаеле?
Ако ме праша уште еднаш ко ќе се најавувам и ако ми побара мобилен од фиром, ќе отерам во мајчината и јутуб и хром (кој шо завчера сам си се апдејтова и сеа скрос сјебан е) и ќе се вратам на експолорер

Д.
го отворив прозорот за малку воздух да влезе и слушам муабети од улица. две баби (70+) застанале и зборуваат за некоја си серија:
баба 1: ама ништо, рикардо ги фати кај што водат љубов :eek:
водат љубов...
водат љубов...
водат љубов...
кај научиле вака да се изразуваат? :вонзем:
На школо пријателе,тогаш зборувале правилно,а не сега У,ИСКОЧИ,НЕАМ,ИДАМ,ШО
;)

Ај да не бидам оф топик да ти се обратам Врага.......

Сакам како во Америка што им ги вадат умниците да има и кај нас. Го гледав клипов и се згазив од смеење,којзнае колку ги дрогираат пред операција. :pos:
Значи солзи ми течеа од смеење,14 мин што дефинитивно вредат.

Ама сте се распеале на Драга Кајгана значи све песни фрчат, ова-она... шо убаво...:icon_mrgr: Сите весели и распеани...

Life is good, како да ти кажам... малце трипања има на моменти, ама добро е.

Ја испративме бабушка во вечните ловишта, на одење натаму в кола го подготвив брачката за ковчегот носење викам јас секако сум пазарен без да ми кажат викам големи се шансите и ти. А вика не има овај онај ама излезе како што реков му викам ти со десната јас од левата страна затоа што десната му е појака. И му објаснив дека нема од што да се плаши....

Ајде мртвите мртви, живите живи убави времиња доаѓаат со предизвици големи за авантури доживеани и што доаѓаат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom