Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Се надевам дека денов ќе помине во најдобар ред, ќе бидам опкружена со најдрагите и убаво ќе си поминам за роденденот :) Мене не ми почнува годината на 1ви јануари, туку на 3ти :).Каков ќе ми биде денешниов ден, таква ќе ми биде целата година:pipi:
Идам да праам втора тура кифли и мини-пици, чус!
п.с.ќе скршам нешто ако до вечер не најдам микрофон!:icon_lol:

Ех моја драга кајги, нашиот драг министер за одбрана економист по професија немал служено војска . Ех оваа моја чудесна земја ...

драга..
и опет ја..
ти кажав ли за тоа колку сум баксуз и будала ? Нели паметно ќе играв..
Демек ја се однапред имам испланирано.. Да можда, али коа сум при себе. Не бива. Адреналин раш и тоа веќе не сум ја. Сакам да останам смирен у ситуација и да можам да се воздржам. Сепак не е толкава пропаст де, не е крај на свет. Можда никој нема да разбере што сакам да напишам и да кажам, али тоа ми е поентата. Јас си ги кажувам маките, а кој може нека дешифрира.. Да продолжам.. Не смеам веќе да направам глупав потег, или можеби ја само ја преценувам целата оваа работа, се што за некој би било едноставно и секојдневно, обично. Епа си признавам, за мене не е. Онака сум си особа која можда може да разбере се, демек, и да за брзо време смислам нешто, да импровизирам, коа сум на мртвата точка не бива бе, не бива ! Имам една огромна поддршка, без која ни толку не би направил. Можда боље да не направев а ? Е сега тоа ме мачи... Од една страна како безќичмењак си велам ајде еднаш се живее, од друга страна си викам, шо се оптеретувам.. Се оптеретувам, за едно признание кон самиот себе, едно задоволство кое можеби и не е како што го замислувам и не е толку големо но сите сакаат да го доживеат. Зошто не и јас.. Не е проблем сето тоа, но ме мачи другата страна.. Како се размислува од таму, како гледа на работите, на мене. Дали изгледам сериозен ? Не знам, но мислам дека доста сигнали испуштив за да бидам сватен сериозно. Си пишувам сеа овде и си велам зошто ? Не сум јас ова бе.. Епа јас сум, би можел вака додека не заспијам, додека не папсам пред мониторот. Да си кажувам што ме мачи, а секој да може да дознае и пак да не знае што. Убав е светот. Само треба д го рзбереш. Да се откажеш од емоциите и да се препуштиш на се што се случува. Така нема разочарување, тага, среќа ако сакаш може да има, но не е таа вистинската. Сепак подобро ќе поминеш. Високите очекувања се гадна работа. Коа наеднаш ќе те спуштат на земја.. Не е ич убаво, затоа драги мои немојте да очекувате ништо.. Ама ништо. Одете по патот по кој ве води животот и не се надевајте за некои работи премногу бидејќи постои голема можност за неуспех.. Кое клише напишав, јебига така се осеќам коа сум неоптеретен и без обавези. Се најдобро, очекувај ме повторно, драга Кајгана.

ДК

Ја чекам домаќицата да дојде.. ова е трета од 1 наваму..нот бед. Среќа што сум у пуна снага :icon_lol:

Драга

Еве ме мене пак.
После 7 дневниот бан ти се враќам.

Fuck yeah ! :cool:

Абе исто кога одиш да купуваш фармерки,сите се исти бе кајги....нема некоја голема разлика:D ужас

Не се трујам со сок повеќе,еве нон стоп шишето со вода си го шетам од денеска,почнав пак да се занимавам у слободно време,цел сум укочен од вчера :mad:

Ми требаше мини пауза по двете врзани ноќи. Со цел мерак, по кој знае кој пат, си го изгледав на ХРТ Age of Innocence - и пак исто ме импресионираше, горка горка љубов. Ах таа Мишел Фајфер, шо плаво око ли ќе беше ..

600full-michelle-pfeiffer.jpg

Ако не ми се згрчеа стомачниве немаше да знам кога е доста :pos::pos::pos::pos::pos:, и сега што правам не можам да станам диши не диши кур не пуштаат море цела минута :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Се сетив медитација смеење сум се смеел на ништо и се опуштија :icon_lol:.

Румбааааааааааа....

Ноќва е совршена за да си пуштам некое мадафакерско филмче, море не едно, две три со ред и да си ги гледам така сиот кефлија. Изгледа Хобитот че го гледам прв, најдов една задоволителна верзија, не е HD али ми го прај меракот.
На слушалкиве свирка некое лесно пост рокче заносливо, чинам ме хипнотизира.
И да снимам игра, снимам трета игра денеска пошто првите две од глупава картичка не ги биваше. Виш ми лак

Кајги Леси се враќа кучи утре (т.е јас) . Празници , знаеш како е , паричка , бадник , божич. И дома нема да те користам акаунтски , туку може манијачки . Да видам некој да не ме оговара само по темиве . :cautious:

Се гледаме накај понеделник . Ако ја лапнам паричката , ќе ти се пофалам на темава, немој да береш гајле .

Ја сонував фабриката Цементарница.
Зошто, побогу, ја сонував Цементарница?:icon_mrgr:
куќа ќе градиш, ќе се закуќуваш :D. значи, жена, деца, и пак деца, проблеми, па пак деца, па пак проблемми и така натаму хахахахахах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom