Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
А бе фејсбуко не чини, а бе да тибам фејсбуко мајчин ја работа главата не можам да ја кренам овие фејсбуко не чини :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Претерале со обележување и не ги пушта :icon_lol:.

АААаааааа вика фала многу се отвори да тибам фејсбуко ќе ме умрат :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Си купив 200 грама фстаци од КАМ сам си ги изедов :icon_lol:.

Да го прашам малиот воџа кога му е распустот па да ги цртаме срањата ако ги бендисаат :icon_lol:.

Да е до мене и ако биде :icon_lol:......
Овие за Пивофест :icon_lol::

А бе името ми било да си ебам бесниот, баба ми ми викаше на денешен православен празник ми било :icon_lol:.

Драга Новогодишна Кајгана

...вчера дома имав приватен концерт....но денес желудецот е на генерален штрајк....нозете не се синхронизирани со очите....рацете одбиваат послушност....мозокот моли за сон...а јас морам да работам

Моментот е мала, кога девојката тебе ќе те покани на танц, прва ќе ти се претстави и после пола саат ќе ти го грабне телефонот за да ти го запише бројот нејзин. Ѕверски провод синоќа ! Убаво, зрело и плаво :) почна новата година .. Ми мириса на уште една квалитетна празнична сезона, а тек почнавме. Цел јануари е пред нас !

Филмот сте го гледале !? Е тоа е тоа ...

А тоа што сум малце факд ап у главата, е мана за толеранција и друго дваесет ..

Јас дојдов само да ја предадам златната микровална за мистериозност (или беше пегла?). Друго ништо. Иначе добра, да. Поздрав.

Д.
е со песнава напанаа вчера........
ама убава е, нек си ебе матер :vozbud:
идам, не идам, идам, не идам...сега ќе дојдам......:icon_mrgr:

Една слика ќе ја опише детално ситуацијава у градов...

550997_463821316968755_866921185_n.jpg

Аа да,и среќна нова година на сите :)

Кајгано,
денес денов некако многу кратко ми траеше. Не ми се свиѓа ова, ќе се караме.
Мал милион муабети се свртеа и уште се чуствувам недоискажано, ќе праиме нешо у врска со тоа или слабо?
Само финтава е шо тоа не зависи единствено од мене.
Шо друго да ти кажам, фала на пажЊа.
Пријатно.

kajgi gledam u koja ironija ziveeme posebno be ovie od ELEM ne se normalno
pustaat reklami stedi sekoja svetika sto gori demek gi trosime resurite na generaciite sto doagaat
a REKLAMITE OD 100000 EVRA STO GI PUSTAAT ONI U MOMENTOV ZA TOA
E TOA E IRONIJA KAJGI TOA E TOA:eek:

Моли се Јанезите да не ме врнат од граница.

ДК

Прво. Самоцитираното за малко да се испуне. Јанезите сакат виза, јас ги гледам вака :cautious::cautious::cautious:, они ме гледат вака :mad::mad::mad::mad:. Па дојде една шваба. Ама разбран човек, со него брзо се разберааме. А Јанезинката, к*р да има у куќата, вечно за к*р да плаче. Не сме сите Македонци гестарбајтери, има и туристи меѓу нас.

второ. Неверојатен роуд трип.

трето. не пијам повеќе мартини.

четврто. Од 3 000 километра, у Радовиш на булеваро покажувах дали имам ланци пред пола саат. Ем си знаеех оти ќе ме запрат. Арно шо не ме натераа да дуам у тава пемпелето. :)

пето. Магла. Магла, и само Магла. Очите ми са како да сам швајцувал со електроди 2 дена без престан. :unsure:

шесто. Наредната кола ќе е автоматик/стептроник со темпомат. И барем 250-60 којна. ;)

Седмо. Здрасти Здрасти.:pipi:

Луки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom