Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг,
олку пијана не сум била од средношколски денови.
Ај бар остаив на друштвово можност сеир да ми фаќа за гафовите уште долго :)

Добро е што како приспивна сум пеела од Владо, лошо е што ова сум го пеела.
Јебига, песната што ми ја обележа мојата 2012.

Draga omelette

Sekoja e*ana sekunda od denesniov mizeren den vredi za prekrasnata vcerasna vecer. Sekoja golta alkohol kvalitetno belo vino (da se pofalam sto sum piel), za sekoj denesen nagon istoto toa da go izvadam, vo sprotiven pravec na dvizenje. Isto taka vredi i za denesnoto ne izlaganje, na repriza od docekot....ama ic ne mi cue. Od dosegasno iskustvo, sfativ deka najubavo se docekuva (slavi) koga ne si vo rodniot kraj.

Vi posakuvam na site srekjna nova i mnogu ubavi momenti na forumISTEVO nase.

Se razbira i Liverpool da osvoi titula, sto pobrzo toa podobro.

izvinete za latinicava, ne ja sakam ama nemam opcija.(n)

Омлет...од ова мисирќиново заедно со руската па згора на тоа и пиво кошмари ќе сонувам вечер,ќе бидам среќен доколку отворам очи сабајле...

Никогаш не сум била ваква, морам да се променам и станам себична и ладна. Подобро за мене е

После топењето џигер од сношти слабо од вечерва... мнооогу тапа, и премногу револт за квантитетот над квалитетот... зошто ли го затворија единственото културно место во околинава -_-

Сакала не сакала ги научив сите нови српски хитој <3
Многу ми е убо за празници ко ќе сум дома. И ко ќе имат Срби низ град.
И така.

Море море, сите се испофалија, се исплачија на темава... ај и ја да пишам нешто.

Дефинитивно најубава нова година, поубаа не можеше ни да биде. Уживам во овие убави денови и ич не ми е галје за друго, само за убавото. Убаво ми е така! :cool:

Кајгана

Деновиве можат да се сублимираат само со еден збор. Сарма. Сарма секаде. Више трет ден само тоа јадам. Али јебига. Нова година си поминав одлично. Кога не планираш ништо и на крај најбоља журка испаѓа. И така, изгледа до 1 февруари нема од кревет да се помрднам. Што да правам кога све исчистив. :D

Среќни пранзици на сите.
Песнава ми е хит.
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom