Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгана, не се препознавам во последно време. Имав таков страшен бес, неканализирана фрустрираност, и одеднаш - аш! Дали моите алтруистички побуди одеднаш ме претворија во безосетен егоист?! Или се' околу мене губи осет и млитаво плази по земјата, без трошка човечност. Како и да е, имам нови потпетици, марама и еден куп гаџети. И вечерва ќе ми биде медена. Не затоа што е први, туку овојпат сама преземам иницијатива. Ништо не е случајно, нити напишано таму некаде. Сама креатор на својата среќа.

Кајги , само што почна годината а веќе е поставено најглупото новинарско прашање во историјата на македонското новинарство , не само за годинава.

И прават интервју на жената во Скопје која се породила прва после дванаесе , и жената ова и било 8мо дете.

Новинарката: A која е магијата за осум деца ? :eek::eek::facepalm:
Нормално , жената ПОИМ немаше што да одговори , 15 секунди се мислеше што да каже.

А мори глупачо една , едно прашање треба да поставиш , толку ли си ПРОСТА ?!

Која е магијата , кондом аут , сперма олвејс ин . Чао пријатно.

Ко шо глеам никој не си прошол боље од мене за Нова Година..

Најинтересниот феномен ми се случи годинава, луѓе од кои најмалку очекував и искрено сум ги подзаборавила решиле да ми честитаат Нова Година. Од друга страна ова поблискиве со чудесен пристап годинава. Нејсе, ни се фалам ни се жалам, само констатирам. Саде феномени. :pipi:

Др. К,

Арно, лошо, помина и 2012;)
Среќна Нова на сите форумџии!

calvin-and-hobbes.png

драга..
имаше провод, не дека немаше, најбоље до сеа, џускање до бесвест, додека грч во мускули не те фати..
се ко шо треба, напиени, најадени и добро располижени, час продолжуваме.
Од она што се бев откажал, се бев помирил ама решив да мрднам од мртвата точка. Испуштив крик, несигурен и полн со недоверба но беше прифатен според мене подобро од очекуваното. Се во еден момент ми изгледаше предобро за да биде вистина. А јебига, као шо нема баксуз како мене нема ни будала. Ај шо испуштив шанса и прилика заради невнимае, сакав да ја исправам грешката. Многу кавалерски од моја страна. Епа драга моја пак згрешив. И дури повлеков невини жртви. Имаше удел и процентот на алкохол во мојот крвоток но сепак тоа бев јас и неможам да се правдам. Не смеам. А се правдав. Помина време..
Пак излезе шанса.. Но сега тек следува мојот потег.. Да ја завршам работата ко шо треба и да не се оптеретувам веќе. Ми скисна бе. Имам можност долгоочекувана прилика и моја желба да ја исполнам. Стискајте палци идем ја..
мач лав фром хир !

Драга, ме мрзи да опишувам колку убаво беше бла, бла. Кул беше. Cool, cool cool cool.
Сеа станав, а за два саати пак ќе излегувам. Ах Кристијане, Кристијане.
Така, Среќна ви Нова година на сите форумџии.

Ете помина голема работа,смо ја дочекале новата година,демек да не ја чекавмо немаше да дојде.за глупости и за пијанчење,не мора да е нова година нели?Али друго ми беше муабетов,ти се јавуваат у 3 сабајле и ти викаат еј ние смо кај тебе пред врата може да не примиш:facepalm:А најлошото е тоа што со нив довлечкаа,некој си рандом ликови,што прв пут у живот ѓи гледам:tapp:.Ама и људиве бе,толку да се немало осет,како моеш да му се пикнеш некому на нова година,а ни го знаеш,ни го познаваш.Ама се заебаале со мене ѓи решив ја по кратка поступка:D.

Светот ја пречекал новата година.Уште не знам кај нас дали стигна на автобуска или слета на аеродром :confused:

Луѓето велат дека не ги сакаат оние што се различни, но потајно им се восхитуваат. (y)

Ама ја фатив како јаде мраз,а од друга страна па она мене ме фати како ја неа а фатив како јаде мраз,се насмевна и си кулира,не беше од нашиве за тоа,да беше може ќе мавнеше со тоа чашата..... :D

Епско е кога ќе се начекат двајца не пожелни на иста маса :pos:

Ногу ми е убаво,прв пат после нова година овој период да имам вакво чуство на смиреност

Дали некој знае дали утре завод за вработување работи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom