Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
А бе личам на манијак јас :icon_lol:? Мислам дека не, ами зошто оваа ми ги правеше тие муабети :icon_lol:?
Јас не сум манијак се разбира дека не :icon_lol:. Добив дезодаранси за ова роденденот уште торта од вчера има, а и брачката вика готово курва да ми плател за поклон секако фините ме нејќеле :pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
А и тој дезодоранс ми донесе....

Драга кајгана , пред некој миг приметив си го добив 1000-тото лајкче.
Па решив како секоја млада седмо одделенка да си се пофалам некаде каде што имам соживот и разбирање. Бацуфки :rolleyes:
Среќна нека ви е новата кајганџии, честите нека ви се празниците.Онака од култура да си честитаме пред самиот ден:cool:

50 евриќи поклон од фирмата за нова година,бооооооооо пуштил срце шефот еј:pos::pos:
Еј да се напраам статива утре и морам да фатам озбилно факсов,да напраам чудо ќе треба ама ќе се напнам !

Еднаш едно другарче ми даде еден совет многу битен и ептен сум му благодарен.
Собирај ги информациите па колку и да се лажни еден ден може да ти бидат важни.

Добро он го кажа тоа многу поубаво у негов стил ама ја си играв малце со простиве рими :D

Навлечен на рап зависник од стара школа
многу добра комбинација рап и тазе смола
и пиво иде тука против суво грло.....
почит до блек шип црната овца во трло

Драга, тапа годинава знаеш? Еуфорија ич. Кул и е на мајка ми ама, ова сијалички дедо мразовци и такви работи. Сите пари на тоа ни ги испотроши. Како мало детенце се радува. Колку пати само ме препраша дали ни било убаво. :D
За Нова година испадна Битола да одам, со 10 непознати. Ако бе што, да запознаам и други малце ионака ми се здосадени сите муабети од моите другари.
Се думам за први што да праам, ме тераат да сум останел Битола ама не сум одлучил уште. Ако боцнам нешто сигурно останувам, ако не ќе си се вратам со првиот автобус. Имам пари бе ми се може. Нека продаваат имот родниниве вака понабрзо, ко богаташ се чувствувам.
Така, сеа си густирам со торта и со квалитетна музика пошто утре најверојатно ќе слушаме турбофолк јако!
Ќе честитам на први со се импресии од вечерта. Така редот е.
Ајт.

Се присеќавам на моментите како дете кога вака ден-два пред Нова Година ќе заѕвонеше ѕвончето и татко ми ќе ми кажеше - ајде отвори брзо, Дедо Мраз е...! И јас со трчање излегував надвор и наоѓав пакетче пред врата оставено...И секогаш се прашував зашто Дедо Мраз ми ѕвони на врата и таман да отворам - го снемува и само пакетчето го наоѓам...Колку само бев убедена дека постои Дедо Мраз, еден во цел свет и им носи пакетчиња на сите деца, а меѓу нив и јас...Не се ни надевав дека наместо Дедо Мраз ми ѕвони мајка ми, а потоа се крие...:) И мило ми е ептен што сум била дел од таква детска бајка...

Врага..........

Се затовив денес,цел ден јади ли јади.......добро не баш цел.
Ама пак мн јадев сега стомак ме боли. Фак.

П.С. ВТФ со народов бе,беснило и малоумност ги тресе.

А и гледав СЕ или НЕШТО,обично не го гледам тоа,ама сега беше Тошо и беше смешно,нема што легенди се К-15. (y)

Драга, во никој случај немој да потпаѓаш под америчко влијание и нивните бајки. Каква глупост е тоа губењето свест во нивните филмови што го гледаме со помош на крпа натопена во алкохол и задржана на уста\нос тоа е неверојатно. Драга, ПРОБАВ! Пробав и еве ме свесен и буден сум. И алкохолот беше 96% и ме беше изветрен-што е најбитно. Знаев дека лажат, исто како и за многу други работи, ама ете ги побив во пракса :p
п.с. Не дека нежен мирис осеќав во носот амма од освестување беше далеку :D
Ајт чао еднашка :)

Еј ми текна мене сега нешто и солзи ми се насобраа. Верував дека постои Дедо Мраз до 2-ро или 3-то одделение јеботе, и сега наставников(да бе машко ми беше од прво до четврто) ми го скрши филмот и ми кажа дека не постои Дедо Мраз. Абе дома паники леле како така. Моиве неможат да ме смират. И остави мајка ми чаша кока кола до елката, па ако била испиена, демек постоел Дедо Мраз. И стварно бе да ти еем, сабајле кога станав чашата беше испиена и тука среќен, дома пукам огномети. И така си помина се` тоа, па мене после долго време ми текна за случкава и ја прашав мајка ми што се дешавало. А тоа татко ми бил кома, па у сред спиење му се примочало и има ли нешто поубаво од тоа на мочање да начекаш чаша ладна кока кола. Си ја испил, ждриг јен два, и па кома у кревет. Абе сум се прснал од смеење. И ете денес пак ми текна на ова, и ми се плаче. Ама и ми одговараше да постои Дедо Мраз, пошто секоја година имав еден куп ствари под елката. Од шатгани, точаци, екшн меновци, некои цедиња, куп пакетчиња до роботи, разни играчки, тротинет и тако даље. Камо уште да верував во Дедо Мраз.

Ми фалат бе тие денови, кога не се грижев за ништо, кога нешто ќе посакаш и или ќе ти кажат неможе или може, не се грижиш за парите, кога и ги стискав образите на мајка ми, кога му се радував на секое пакетче, кога ден ноќ јас трчав на игралиште, кога се гаѓавме со стрели со другарчињата, кога правевме ринг и се ,,боксувавме,, со татко ми, кога мајка ми ќе ми го постелеше цело креветче и ќе ми направеше кола, кога после градинка мајка ми ќе ме земеше со санка и ќе ми купеше играчка од МекДоналдс, кога татко ми ќе ми купеше киндер јајце ако сум заслужил, кога тетка ми ме тераше да пијам пиво, а јас не бе гадно е ова, кога сум паѓал од фудбал, кога сум паѓал од скирол, кога правевме лизгалици со вода, па тој што носеше шушкавец прв се пушташе да испроба, кога се кичмевме да направиме Снешко, кога сум се пентерел по дрва да се направам фраер, кога сме граделе бункери, па сме се ,,тепале,, со други маала, кога сум крадел цреши и сум ги оперирал, кога си играв со зеленото камионче кое денес за жал којзнае кај гние, кога ја чешлав мајка ми и и ги тргав влакната кои паѓаа кога се шишаше, кога ја добив првата двојка на раче во градинка и за која мајка ми ми беше лута, а јас збунет, кога спиев во малите креветчиња во градинка, кога ,,дежурав,, во градинка на врата, кога едно дете ни ги крадеше количките на сите и ни ги боеше со црвено, се сеќавам и на првото најдобро другарче од градинка кое се викаше Оливер, за кој денес не знам ама баш ништо, се сеќавам на учителките Ирена, Нада, Васка кои ме успивале и ме терале да јадам тарана, кои толку многу ги сакав и ме сакале, го памтам и последниот ден во градинка и почеток на школо и зборовите на Ирена која плачеше и на уште многу случки, но тие другпат, неможам да издржам.

Се што ми треба сега е еден времеплов, да ги почуствувам сите тие случки повторно и да ги изнагушкам моите, со кои сум бил лош. Може звучам ко пензионер, ама сите моменти поминати со вашите родители се битни, САКАЈТЕ ги и почитувајте ги. Јас згрешив, немојте и вие. Дрога, курви, алкохол. НЕ ви требаат вакви срања кога ги имате вашите дома, мислете на нив, не попуштајте. Да не пишував во два саат, сега ќе истрчав и ќе ги изгушкав. Не ми се верува што напишав, само сакам да остане на некое место, па за икс години да го прочитам и да си речам, а да, ова беше тоа што го пишував со грутка во грло.

Ај малце сега весело. 1:53. Фатив цагер.

Утре е Нова Година. Во 12 ќе бидам со саканата, ама тоа не ме прави среќен. Немам веќе сили ни за Нова Година. Ми скурчи и препивувањето и чочеците и лудувањата и еблестите дичици и се`. Сакам само да се опуштам, опуштено со 5-6-7 души, да лееме винце умерено, да се смееме, chill атмосфера, баш како најнормална вечер. Уште оваа година ајде нека биде луда, понатаму не.

И покрај толку души над мене што ти се исповедуваат, се надевам барем ќе го прочиташ веселиот дел. Ајт наздравје

PS. ќе ги утепам оние алфа и стиховен калибар со оние статусине

This New Year 2013, make a two part resolution that will change everything else you do in the biggest ways. You can do it. Improve your health, romance, your extra curricular pleasures, and clear your thinking:

1. Replace the toxins: get rid of the cigarettes, the fast food, the MSG, the GMO, the Aspartame, the Sucralose, the Sorbitol, the fluoride, the bleach, and all the processed, junk food.

2. Replenish the body: Find out about probiotics, antioxidants, vitamins, minerals, herbs, tinctures, Superfoods, amino acids, raw foods, juicing, organic gardens and local farmer's markets.

Драга најдрага,
Едвај чекам да поминат овие 2-3 дена, да заврши новогодишнава еуфорија. Порано со мерак ја чекав, ама сега некако на живци ми иде, некако
извештачена ми е атмосферата. Можда сум остарела, а? :eek:

Патем, на сите форумџии им ги честитам празниците,со желба за многу здравје, среќа, љубов, финанскиска благосостојба, а воедно и квалитетни дискусии на форумов, помалку тролови, мнооогуу мнооогу собиранки и забава. Ви посакувам и убав помин вечер (за малолетните, внимавајте со алкохолот :) )

Па, се гледаме во 2013 :)

не могуче..
се дешава нешто, нешто шо не треба да се дешава, баш во ова време ли бре ?? Колку сум глуп значи. Се чекам последен момент. Демек се само на свое место да си дојде, као давам простор, време за размислување, слобода.
Епа грешка е тоа. Ако сакаш нешто притисни, ја неќам да се онадам, претерано набацувам ама можда за нијанса повеќе да се одлучам и да напрвам чекор. Си викам, има интелегенција ќе свати шо сакам, па макар и НЕ да каже..
а вака шо да мислам сеа ја ? а?? ама баш празниците не ми се интересни вака. Па си го планирав одамна ова..
абе ајде.. има уште време де..
ама тешко, мислам дека има проблем, али не е битно. Страв ми е да јавам. Се срамам. Се плашам од реакција и од одговорот. Јебига, секогаш одам на сигурно, а малце нешто не штима, одустајем.
Ај више среча други пут..
неофицијално се откажувам, за официјално ќе почекаме уште малце. Многу малце.
Моментално иста ситуација кај мене, скроз! :cuc::confused:

Драга.

Ми беше задоволство. Сега слободно можеш да си одиш.

Во 2013, само здравје и ум.

Еј се сетив на враќање гледам луѓе што не би сакал да ги видам тука, ајде реков у пичку материн сето на заминување ме застана ми вика: Каде бато остани добро ќе биде, толку беше заборавив на моето его останав. А порано тогаш не сакав да повредам никого имам чисто срце.
Зошто сум толку многу тажно неутешен сега :(?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom