Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајги, значи ти пишувам постот полу заспан и оглупавеан. Значи сметај сега од 8ми Октомври до ден денешен секој ден од 3h да станувам... Веке сум при крај со силата.. Осекам оти почнувам да колабрирам жити мене... и шо е најинтересно на НГ сум на работа а баш си имаах убаи планови зацртано у случај да ми дадаа неколку дена одмор... как и да е, продолжи да спиеш мирно... јас одам да отворам фабриката...

Значи свашта има по светов, секакви луѓе... 6 месеци те влечат за нос и на крај ќе ти откажат во 5 за 12...:tapp::tapp: Да де да, немам јас свој живот и планови нели??:tapp: Толку да се немало осет за одговорност и почитување на туѓите планови и време еј!!!:mad: Одамна не сум била волку лута и разочарана!!!:mad:
Welcome to the club. И сочуство знам како е.

Кога на некој ќе му речеш "Yeah, Bitch! Magnets!" од нигде-никаде и нормално дека ќе испаднеш налудничав.

Интересно е како животот полека си тече, се менува, за на крај совршено да се надополни со некој друг живот, кој до вчера бил туѓ. Е, токму тоа, Кајгано, не` прави луѓе. Таа катарза која може од корен да ти промени се`, нормално, на подобро.

Патем, моментот кога ќе си речам „Ми фали Штип“ е моментот кога сфаќам дека ракијата на татко ми ми ебала матер.

Кајгано,
го гледам Шема си млати слама у празна сала, љепота :D

Welcome to the club. И сочуство знам како е.
Најтрагичното е што се обидува човек да угоди на 20 души, заборава на тоа што сака за да им угоди на сите и на крај пак се незадоволни и тебе ти се истураат, а никој не прашал што сакаш и дали тебе ти одговара!!!!!

Најтрагичното е што се обидува човек да угоди на 20 души, заборава на тоа што сака за да им угоди на сите и на крај пак се незадоволни и тебе ти се истураат, а никој не прашал што сакаш и дали тебе ти одговара!!!!!
Еве еден многу добар цитат кој цел живот ќе го паметам , мислам дека и тебе ќе ти користи Не знам кој е клучот за успехот, но клучот за неуспехот е во настојувањето да ги задоволите сите“ . Така да учи од грешките и не ги повторувај :)

ДК
според некој не било културно и другарски ако не му дозволиш во куќата да влези со патики полни со снегот и да пуши цигари во собата кај што спиеш
едвај чекам 7 часот да дојди да ја истурам нервозата

Кајганче, денеска станав многу касно дури не излегов у град мислам дека ќе се шекнам дома од досада незнам што да правам барам филмови али слабо некако ...

Учам кајги.

Еве ти доказ:

5019eae2ef0f4be.gif

Се подновив за нова година, цела сум во бело ко снешко, али сепак супер, сеа уште да испробам фризура, дали ќе ми се плети косава пошто се истрижив на степени. -.-
Исто така си ги купив чизмичките кои долго време ги загледувам, уште остана да видам дали ќе ми топлат или не, пошто лето, зиме нозеве ми се камен ладни и морам сосе камин да излегувам надвор.
За некој саат ќе ја редам факинг елката, за која трубам 3 недели уназад, и толку од мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom