Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дали е праведно да напрајш помала неправда за да постигниш поголема правда?!
Јас велам не. Ене Раскољников изиграваше повисок суд, ја отепа бабата за сечиј добробит, па накрај се истуфка, жив се изеде од мака. :icon_lol:

Арна јас иначе, да. :)

Драга,
* Највише мразам кога животот се што има да ми пружи е РАКСРСНИЦА!
Ова е најголемата и најважната во мојот живот.
А не ја сакам. Воопшто.

Блиските ми кажуваат еден пат, што јас не го сакам.
На тој пат ќе бидам право НОВОРОДЕНЧЕ.
Ќе треба да учам нов јазик, нови луѓе, нови улици, нов град, а не го сакам тоа.
А па од друга страна таму ми е добрата иднина.
Имам уште цела година да размислам, се надевам дека ќе го изберам правиот пат...

Драга,

да знаеш какво е чуството кога учиш една недела пред колоквиум и кога имаш научено еден ден пред колоквиумот. Уф, цел тој ден се осејќаш како да знаеш се на светот, дури и ти е малце чудно како нешто да си заборавил при учењето, а знаеш дека се си научил тата-мата. Го имам тоа чуство моментално. Можеби затоа што се чуствувам дека утре ми е еден од најтешките колоквиуми во цели овие 3 години кои сум ги учел, којзнае. Важно држете ми среќа. Барем 10ка, ништо повеќе не барам :pos:

Како и да е имајте пријатен и убав снежен ден.
Сончево снежно време, убавини :)

Се читаме во некоја друга наредна прилика.

Кајги само на мене може да ми се деси стаклото од десното око на очилата да ми падне некаде и да го изгубам :( . Ајде 1000ка пак за ново сега. Овој што ги мести ќе му кажам сега убаво јас на него. Како може да излезе од рамката !! Ропак еден! Малер до малер викендов .

Д.
уште инекции ми фалеа :tapp: од денеска-до петок.
гзот решетка.........

осеќаш ма дена никој не не ебе ни 2 посто,не те есапат за жив...... каква култура имаме ние бе никаква !!!

те гледа шо носиш и мисле дома во златна шоља кењаш,ги величат некои серковци како богови =просто

ајде ма заминав јас шо......

п.с. шо се филма ваа акунти ќе бришеле демек ние ќе плачиме тука нека го пише тоа на фб ќе и стискат барем лајкови и 200 коментари ќе има. (сега мах. е испровоцирана и за инат нема да пише ништо)

дк,

со тебе сакам да споделам еден феномен од социјално-културниот живот во Прилеп.
Поминал викендо шо поминал, и од понеделник па натаму сите, ЦЕЛ град, играме една мала игра со зборочиња.
Се работи за следново, изговараш „сабота че се напрам ______ (дополни)“

џимиринка
мишка
крастајца
пуфка
мислител
шишарка

надоврзано на ова, има тука еден друг момент, а то е дека шансите да начекаш трезен чоек во сабота в чаршија се еднакви на оние да видиш алосаурус на тајмскуер.

изненадно дознав дека братучед ми си дошол од австралија :)
тој мал палавко сега е понолетен, ми текнува како со солзи го испратив, поминаа 5 години сигурно.

Ти го напишав најдолгиот пост евр фром ми.. мрш таму се премозгав и прекуцав :mad:

Кајги,
Ова програмирањево да ти било тешко, добро на почеток сум и уште се жалам од хтмл и цсс, а уште колку има после нив... добро барем нешто знам:pipi: Се изнамачив да направам копија на еден сајт и само едниот дел го направив ама успешно:) доста беше за денес утре ќе продолжам. Е така маката ме натера и ова да учам, си се опростив од тоа дека ќе бидам професорка, сега ќе бидам програмерка:pos:ама до тоа има уште многу...

Драга
Уморна сум, од многу работи сум уморна lack of motivation е мојот проблем............Утре напореден ден Брклата ќе доаѓа да потпишува договор со факултетон мој, па наместо да учиме зашо полагаме ние ќе дремеме и ќе и го слушаме пишаниот говор....сакам неколку денови на планина, јас снегчето и прозорчето....да седам на топло, али да гледам во убавините, една таква рехабилитација и се ќе биде поинаку мислам.......
Вчера ми победи Џејмс на Х фактор.....барем нешто како што сакам јас....легнувам да спијам сега сабајле продолжувам со книгата....:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom