Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Сакам на 21 декември неколку минути пред полноќ да се најде некој мајчин што ќе ги пушти сите сирени во рандом метропола, пример Њујорк или Лондон... а јас да пукам сеир и да гледам на јутуб видеа од луѓе како шизнуваат.

:D

Драга, 10 минути веќе се смеам на креацијава. :cuc: Нели е so much win?

17827_3984540887430_56643638_n.jpg

Викаат нешто паднал фејсбуков мене ми работи цело време, сигурно сум од одбраните што ќе го преживеат 21.12 :cool:

Изгледа се самобанира засега :cool:
Зарем не е вака, потивко, поненапнато, поинтересно.

Сакам на 21 декември неколку минути пред полноќ да се најде некој мајчин што ќе ги пушти сите сирени во рандом метропола, пример Њујорк или Лондон... а јас да пукам сеир и да гледам на јутуб видеа од луѓе како шизнуваат.

:D
Море да работиш во ЕВН гасење струја на 21ви, откази моткази нека фрчат после како сакаат, ама најголемто тролање ќе биде тоа во историјата!!!
Знаеш за колку скинати химени ќе бидеш крив :)?

kajgii svinjo edna, me ostaj do ovavreme da kisnam kako netie stram so sukalka ke te tepa :D ajt kisce
za pozdrav kajgi edno pice vrelo
uploadfromtaptalk1355195513403.jpg

ajj use edno neplaci :D
uploadfromtaptalk1355195548784.jpg

Кајганче!
Размислувам исто како членов погоре.. Надвор истура, гарант е -10 и ич ама ич не ми се иде на факултет по ова време.Да не зборам па колку таму ќе се смрзнам... Немаат парно, шупаци :unsure:

kajgi, citam tuka nesto ladno ova ona pa i kak so ni e salam drzavata, jas vikam da se donese zakon so koj ke mu se zabranuva na vremeto da e tolku ladno... Ne ke da e loso i tuka da se zabrane so zakon... :toe:

Ама леле.
Слободен ден, а јас во 8 кукурек. Зошто?

Скопје, на големо свршава, белузлави, застудува, замекнува срце, прави метании на срцето за да го гушнеш како наквасено маче и да му дадеш инекција против депресија.
Какао, Френк Синатра и поглед низ џам.
Луѓе, колку е убав снегот, онака, најклишеизирано!

Слободен ден. Доволно е.
Њоки од вчера, Хемингвеј на книголистание, скајп со љубовта, пак какао, редици тези и прераскажувања, црвен капут со копчиња од плексиглас, виолини во срце, на душа, мирис на дрвени лампиони и Љубов.
Ех...
Писанија. Убаво ми рече еднаш Ориѓански - Ана, ние сме шарлатани. Ништо не ни е сериозно, животот го сфаќаме како игра, песна, нота. Збор.
Иди биди неврохирург и спаси живот, пример.
Многу тешки мисли за толку лесен снег, верувам.
Но... Едноставно е. Во нежните нешта, се топат и најтешките зборови.
Ќе гледам некое филмче и пак ќе си се замотам во ќебе.
До мигот на соочување со надвор, цапањето со чизма и ракавици три броја поголеми.
Скопје.
Ах, сврши многу брзо.

М.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom