Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ко специјалка се смеам на гифов :pos:
boat%2Bride.gif

Си викам шо ти е у пичку мајчину ми се исуши грлото да си врзам два шамари :icon_lol:. Ајде диши смири се ауф еј трема еј, па кај најде незгодно прашање почнав ааааа ааааааа ааааааааааа :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, викам смени тема :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Како да кажам дека исто како лавов кога ќе рикнам сите чудовишта бегаат од мене :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::facepalm::facepalm::facepalm:

На самата помисла дека утре рано сабајле треба да станам и да идам на работа ми е хорор...(n)

Ми ги знајш маките шо пак ли сеа да ти ги расправам ? знам не сум интересен ок,добро (така вика она - добро) :pos:

си ја почнав проектната закецав на некои места и ја оставив,до крајот на неделата може и ќе ја завршам,па да се консултирам со господинот шо и како фале :icon_lol: (сигурно ќе најде некоа маана јебем му суратот) .

и од утре како потпарен треба да се движам да не скршам глава од мразот (гарант ќе замрзне вечер де ене го светка уште сеа) :facepalm: :гомце:

Маките не ти ги кажав ае друг пат,знајш од ниа по долгите се за тоа..... :свиркам:

ја и она у некоја виенска уличка се драпаме и од некое локалче си свирка песната па па па...... :LOL:

Драга Кајгана, овде сум да ти кажам дека после цели 2 години повторно сум single. Некако се чувствував уморен, и сега конечно малце ќе здивнам ко човек. Еве една песничка која си ја слушан цел ден по повод раскинувањето.

Bitch...
преку к*ров веќе со снегов, со Крисмас лудилото, како првпат зима да иди... се избудали народов...
Туку речи ми да седнам да учам оти уште 3 недели имам фора да испоправам све ако не возачка јоктур..
И шо ми се случува ова секоја Недела ме боли глава...
а речи што да не ме боли кога два дена за трезна не се знам..
туку батеријата на лаптопо ке ми цркоса да го пуштам да се полни, да манам едно макијато можи ке ми помини да не се трујам со аналгини.
И утре тој што ке ме разбуди пред 12 ке го бркам со бормашина!
have a nice day! :гик:

К,
Луѓето се патетични. (точка)
Јас тие си ги викам „просветлени“. „Просветлени“ се бидејќи мислат дека го фатиле господ за муда, и сега имаат дозвола да се мешат во туѓи животи кажувајќи каде другите луѓе грешат. „Просветлени“ се бидејќи мислат дека имаат право да ги предупредуваат останатите за тоа колку другите се суетни, егоистични монструми кои не треба да имаат ништо во животот, и секоја несреќа што им се случува е бидејќи тоа и го заслужуваат. „Просветлени“ се бидејќи тие знаат најдобро да го живеат животот и секој кој не се однесува според нивните правила и прописи не заслужува да го троши кислородот на оваа земја.
Спомнав дека се патетични? Еве пак, патетични се! Најсмешно е што тие „просветлените“ во секоја прилика ќе ти тврдат дека животите на другите смртници на планетата не ги засегаат (нели зошто се просветлени), но исто така во секоја прилика сами го побиваат тоа тврдење.
Епа драги мои „просветлени“, извадете си ја главата од задникот и помирисајте ги розите, зошто не е убаво цел живот да мирискате какашки.
Со љубов, Неса.

Дали е праведно да напрајш помала неправда за да постигниш поголема правда?!

Fakju be!
So kj, as once topcest I mawecko koga se karaa na edna tema :D
So te esapam :D
Ke spiev, ali vruco mi e u krevetov nesto :D
Koj ne brise account I ovde za 3-4 dena, eve na!
Aj cao.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom